Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart sestava kotle a zásobníku, 7738501922
JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart sestava kotle a zásobníku, 7738501922 JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart sestava kotle a zásobníku, 7738501922

JUNKERS ZSB 22-3 CE + ST 160-2E CerapurSmart sestava kotle a zásobníku, 7738501922

Odtah spalin: Turbo Tepelný výkon: 7,3 - 21,8 kW Objem zásobníku: 149 l Minimální doba ohřevu na 60 °C: 20 min Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/hod]: 590 Normovaný stupeň využití [%]: ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7738501922

Popis

Odtah spalin: Turbo
Tepelný výkon: 7,3 - 21,8 kW
Objem zásobníku: 149 l
Minimální doba ohřevu na 60 °C: 20 min
Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/hod]: 590
Normovaný stupeň využití [%]: 109
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry kotle v/š/h [mm]: 850/400/370
Rozměry zásobníku v/š/h [mm]: 929/500/585
Celková hmotnost kotle bez obalu [kg]: 41

Výhody na první pohled:
- vhodné pro rodinné a řadové domky, díky kompaktním rozměrům i pro byty
- energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 109 %
- patentovaný algoritmus SolarInside pro optimální využívání solární energie
- šetrný k životnímu prostředí obzvláště nízkými emisemi
- tichý provoz
- jednoduchá obsluha kotle díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III a textovému displeji vestavěné regulace
- kompatibilní se solárním systémem
- na nestandardní provozní stavy kotle upozorní zvukový signál

Teplá voda kdykoliv
Nejkomfortnější a velmi oblíbenou variantou je právě sestava kotle s nepřímo ohřívaným zásobníkem, která poskytuje celou řadu výhod. Mezi ně patří standardní možnost napojení cirkulačního okruhu, možnost instalace více odběrných míst a trvalá zásoba TV v izolovaném zásobníku, což znamená snížení počtu startů spotřebiče, a tím i snížení spotřeby plynu. Díky všem těmto výhodám máte kdykoliv k dispozici dostatečné množství TV na více odběrných místech současně.

Kotel pro všestranné použití
CerapurSmart nabízí vše, co lze očekávat od moderního závěsného kondenzačního kotle a ještě mnohem více: normovaný stupeň využití až 109 %, vysoký komfort vytápění, multifunkční displej regulátoru se snadnou obsluhou a kompaktní rozměry. Kotel se dá obratem ruky kombinovat se solárním systémem Junkers - možnost, která je právě v době stoupajících cen energie zajímavá pro stále více lidí.

Bezpečnost především
S kotlem CerapurSmart máte Vy a Vaše rodina jistotu: zadáním speciální kombinace tlačítek můžete zafixovat všechna provedená nastavení. Pokud by se někdy stalo, že omylem změníte nastavení teplé vody, můžete zůstat zcela klidní. Nikdo se nebude muset sprchovat studenou vodou nebo si neopaří ruce, neboť provedená základní nastavení jsou díky blokovacímu mechanismu tlačítek neměnná.

Obsluha se stane hračkou
Díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III je obsluha kotle opravdu jednoduchá. Displej na kotli zobrazuje v běžném provozu teplotu otopné vody nebo TV. V případě nestandardního provozního stavu se na displeji okamžitě zobrazí servisní kód, který umožní odborníkovi rychlou, bezpečnou a samozřejmě i levnou pomoc.
Tento kotel splňuje jednu z podmínek ČSN 73 4201 - výkon do 14 kW, a proto může být odtah spalin řešen přes zeď.

Kondenzační technika nemusí být vůbec drahá! Nejlepším příkladem toho je nový plynový kondenzační kotel CerapurSmart. Pokud hledáte kotel s výhodným poměrem cena/výkon, který nabízí veškeré výhody kondenzační techniky a kromě toho je také mimořádně kompaktní, doporučujeme Vám CerapurSmart.

Sestava kotle pro vytápění s připojeným nepřímo ohřívaným zásobníkem je vhodná především do rodinných domků či větších bytů, kde je kladen důraz na vysoký komfort teplé vody (více než 3 odběrná místa) a kde je zároveň dostatek prostoru na umístění celé sestavy.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.