Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS KSBR 30 Suprapur stacionární kondenzační kotel
JUNKERS KSBR 30 Suprapur stacionární kondenzační kotel JUNKERS KSBR 30 Suprapur stacionární kondenzační kotel

JUNKERS KSBR 30 Suprapur stacionární kondenzační kotel

Energetický štítek: A Odtah spalin: turbo Tepelný výkon: 7,0 - 34,0 Normovaný stupeň využití: 109% Třída NOx: 5 Elektrické krytí [IP]: X4D Rozměry kotle v/š/h [mm]: 930/394/466 Kotle KSBR jsou v... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7731600023

Popis

Energetický štítek: A
Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon: 7,0 - 34,0
Normovaný stupeň využití: 109%
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry kotle v/š/h [mm]: 930/394/466

Kotle KSBR jsou vybavené energeticky úsporným oběhovým čerpadlem, po doplnění vestavné Přepínací sady KSBR TV lze ke kotlům připojit nepřímo ohřívaný zásobník TV.

Výhody na první pohled:
- Energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 108 % díky tepelnému výměníku WB5
- Kompaktní rozměry a nízká hmotnost
- K dodání ve dvou verzích - systemové (16 a 30 kW) a standardni (42 kW)
- Modulační plynový hořák s nízkými emisemi
- Elegantní design
- Vhodná náhrada za stávající atmosférický kotel

Výměna nikdy nebyla jednodušší
Stojíte před otázkou výměny stacionárního atmosférického kotle a nechcete se pouštět do velkých stavebních úprav? Junkers Vám nabízí jednoduché a úsporné řešení ? stacionární kondenzační kotel Suprapur. Hlavní výhodou tohoto kotle je, že jej lze postavit na místo původního kotle s minimálními úpravami. Již od začátku byl konstruován tak, aby výměna byla co nejjednodušší a úpravy v kotelně nebo ve sklepě co nejmenší. Další výhodou jsou pak minimální rozměry, které jsou pro všechny výkony stejné.

Využití osvědčených technologií
Suprapur pracuje na stejném principu kondenzace jako osvědčené nástěnné kotle a nabízí tak prvotřídní výkon při minimální provozní hladině. Kotel využívá novou řídicí jednotku BC23, která je plně kompatibilní se všemi současně nabízenými regulátory. Suprapur můžete jednodušše kombinovat se solárními systémy a ušetřit tak další náklady na vytápění a přípravu teplé vody.

Více variant pro více použití
Nový kondezační kotel je k dispozici ve dvou provedeních ? sytémová verze s energeticky úsporným oběhovým čerpadlem pro připojení k zásobníku a standardní verze pro jednoduchou montáž tam, kde už byl systém v minulosti čerpadlem osazen.

Uvažujete o výměně Vašeho dosluhujícího atmosférického kotle? Rozhodněte se pro stacionární kotel Junkers. Kondenzační kotel Suprapur představuje úsporný a ekologický způsob vytápění v kompaktním provedení. Spolehlivá kondenzační technika zajistí vysokou účinnost po celý rok a sníží Vaše náklady na vytápění.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.