Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ
Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ

Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 ZLATÁ

Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 Gold Trubková otopná tělesa KORALUX LINEAR CLASSIC – M jsou vyrobena z uzavřených ocelových profilů s průřezem ve tvaru “D” a... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KORADO
Kód / Model: KLC-150075-00M42

Popis

Korado KORALUX LINEAR Classic-M trubkové otopné těleso KLCM 1500.750 Gold

Trubková otopná tělesa KORALUX LINEAR CLASSIC – M jsou vyrobena z uzavřených ocelových profilů s průřezem ve tvaru “D” a rovných profilů s kruhovým průřezem. Spodní středové připojení s připojovací roztečí 50 mm. Otopná tělesa jsou dodávaná se sadou pro upevnění na stěnu včetně odvzdušňovací a zaslepovací zátky.

Parametry:
Výška: 1500 mm
Délka: 750 mm
Hloubka: 30 mm
Ocelové trubky: průměr 20 mm
Ocelový profil: 40 × 30 mm
Vodní objem tělesa: 8,0 l
Připojovací rozteč: 50 mm
Připojovací závit: 6 × G1/2" vnitřní
Nejvyšší přípustný provozní přetlak: 1,0 MPa
Zkušební přetlak: 1,3 MPa
Nejvyšší přípustná provozní teplota: 110 °C
Připojení otopného tělesa: spodní středové
Jmenovitý tepelný výkon: (75/65/20°C) 919 W
Provedení: GOLD zlatá barva č. 42
Lze je rovněž použít pro kombinované vytápění.

Otopná tělesa KORALUX jsou nabízena v základním barevném provedení bílá RAL 9016 a na objednávku dle vzorníku z dalších 21 barevných odstínech.

Pro připojení otopného tělesa lze použít integrovanou armaturu HM dodávanou včetně termostatické hlavice:
ARMATURA HM je speciálně vyvinuta pro připojení deskových otopných těles RADIK MM tj. otopného tělesa bez ventilu se spodním připojením s roztečí 50 mm. S výhodou ji lze také použít pro všechna další otopná tělesa KORAlUX a KORATHERM se stejným způsobem připojení na otopnou soustavu. Jedná se o integrovanou armaturu tj. v těle armatury je integrován ventil a regulační uzavírací šroubení a lze tedy odpojit otopné těleso od otopné soustavy bez přerušení provozu. Armatura umožňuje přednastavení průtoku otopným tělesem,
jeho uzavření na vstupu i výstupu a díky termostatické hlavici regulaci tepelného výkonu otopného tělesa v závislosti na teplotě ve vytápěné místnosti. Stupeň přednastavení je dán
počtem otáček kuželky regulačního šroubení z polohy „uzavřeno“. Přednastavení regulačního stupně je reprodukovatelné tj. při uzavření průtoku a následném otevření nedojde ke změně v nastavení regulačního stupně.

Trubková otopná tělesa KORALUX jsou určena především k vytápění koupelen, WC, kuchyní a místností s obdobným charakterem. Moderní konstrukce umožňuje dokonalé využití prostoru interiérů a výběr barevných odstínů splňuje požadavek na jejich barevné vyvážení.

Díky své konstrukci jsou použitelné v teplovodních otopných soustavách s nuceným i samotížným oběhem teplonosné látky, jejíž nejvyšší přípustná teplota je nižší než 110 °C. Vlastnosti teplonosné látky musí být v souladu s normou ČSN 07 7401.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.