Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
PE-PO čisticí pelety 1,5 kg
PE-PO čisticí pelety 1,5 kg

PE-PO čisticí pelety 1,5 kg

PE-PO čisticí pelety jsou určeny pro čištění všech typů kamen spalujících dřevěné pelety a pro automatická kombinovaná kamna spalující pelety a uhlí.Proč používat čisticí pelety?• Odstraní saze a... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PE-PO
Kód / Model: 2061019

Popis

PE-PO čisticí pelety jsou určeny pro čištění všech typů kamen spalujících dřevěné pelety a pro automatická kombinovaná kamna spalující pelety a uhlí.

Proč používat čisticí pelety?

• Odstraní saze a nahromaděné zbytky pryskyřice
• vyčistí palivový hořák, teplovodní výměník, sklo na
dvířkách, komín a kouřovody
• Snižuje spotřebu pelet
• zvyšuje účinnost topného zařízení
• zvyšuje bezpečnost topného zařízení
• Šetří životní prostředí

Čisticí pelety obsahují speciální směs krystalů, které při spalování uvolňují aktivní látky, které rozpouštějí nahromaděné zbytky pryskyřice. Některé složky této směsi mají katalytický účinek na proces spalování pelet - rozkládají pryskyřice obsažené v peletě do hořlavých plynů, zatímco jiné složky při vysokých teplotách uvolňují účinné látky, které reagují se zbytky sazí a zničí jejich strukturu.

PE-PO čisticí pelety držte v bezpečné vzdálenosti od svých dětí.
V žádném případě není určen pro použití při přípravě jídla nebo čistění vašich grilů.
Čisticí pelety jsou dokonalou alternativou k čištění vnitřních částí spalovací komory a výměníků tepla - oblasti, do nichž je přístup pouze po demontáži zařízení.

PE-PO čisticí pelety v žádném případě nenahrazují práci kominíka či práci servisního technika a jeho činnosti mechanického čistění spalinových cest a jejich následnou revizi, ale významnou měrou pomáhají udržovat vaše spotřebiče a spalinové cesty ve vysoké účinnosti, bezpečnosti a čistotě.

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

 

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.