Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí
SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí Parametry kotle: výkon kotle: 33 kW příruba topné vody: DN 65 DN příruba vratné vody: DN 65 DN výhřevná plocha: 2,8 m2 stáložárnost: 12 hod hmotnost: 240 kg vo... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SL33-3

Popis

SLOKOV VARIANT SL 33 kotel na uhlí

Parametry kotle:
výkon kotle: 33 kW
příruba topné vody: DN 65 DN
příruba vratné vody: DN 65 DN
výhřevná plocha: 2,8 m2
stáložárnost: 12 hod
hmotnost: 240 kg
vodní objem: 53 lit
provozní tah: 24 Pa
max.pracovní přetlak vody: 0,2 Mpa
průměr kouřovodu: 160 mm
doporučené palivo: hnědé uhlí ořech
účinnost při otopu předepsaným palivem82,9%

Kotel SLOKOV VARIANT SL 33 je svařen z ocelových plechů. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, spalovací komoru a výměník, kterým proudí spaliny ke kouřovému hrdlu.Pod spalovací komorou a násypnou šachtou je dvoudílný rošt,ovládaný z boční strany kotle pákou. Regulace sekundárního vzduchu přiváděného do spalovací komory zvyšuje účinnost kotle. Primární vzduch je přiváděn pod rošt regulovatelnou klapkou v popelníkových dvířkách. Regulace kotle SLOKOV VARIANT SL 33 se provádí ručně nebo automatickým regulátorem, který je dodáván jako zvláštní příslušenství současně s kotlem. Vstup a výstup topné vody je opatřen přírubami DN 65. Kouřovod je v ose kotle na zadní straně. Zatápěcí klapka se ovládá z horní části kotle.
Použití kotle, palivo

Ocelový teplovodní kotel SLOKOV VARIANT SL 33 je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou 27-40 kW. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 200 kPa. Předepsané palivo pro kotle SLOKOV VARIANT SL 33 je hnědé uhlí, zrnění 20-40 mm, ořech 1, o minimální výhřevnosti 19,1 MJ/kg. Dobrá funkce kotle SLOKOV VARIANT SL 33 je podmíněna kromě odborné instalace také potřebným komínovým tahem a správnou obsluhou.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.