Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Senotherm Žáruvzdorná barva ve spreji - černá 400 ml - spray 400 ml, černá
Senotherm Žáruvzdorná barva ve spreji - černá 400 ml - spray 400 ml, černá

Senotherm Žáruvzdorná barva ve spreji - černá 400 ml - spray 400 ml, černá

Žáruvzdorná barva ve spreji - černá 400 ml - spray 400 ml, černá Originální vysoce kvalitní Senotherm sprej s antikorozním účinkem má široké využití při povrchové úpravě materiálů, které jsou v... Zobrazit celý popis »


Výrobce: Senotherm
Kód / Model: JOTULspray_cerna

Popis

Žáruvzdorná barva ve spreji - černá 400 ml - spray 400 ml, černá

Originální vysoce kvalitní Senotherm sprej s antikorozním účinkem má široké využití při povrchové úpravě materiálů, které jsou vystaveny vysoké teplotě. Značka Senotherm je synonymem pro teplu odolné nátěry již 40 let. Senotherm je barva používána předními výrobci tepelně namáhaných materiálů. Sprej je ideální k opravě poškozeného povrchu ocelových kouřovodů. Senotherm je tepelně odolná a zároveň dekorativní barva, proto je vhodná pro použití na pohledové plochy.

ILUSTRAČNÍ FOTO !

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.