Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan
KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan

KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan

KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan TURBOFAN je ventilátor, jehož funkcí je efektivně distribuovat teplo po místnosti. Je pevnou součástí kamen, umístěnou na zadní stěně (ne... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: KOZA/K7/TF

Popis

KRATKI Koza K7, 5kW krbová kamna s ventilátorem Turbofan

TURBOFAN je ventilátor, jehož funkcí je efektivně distribuovat teplo po místnosti. Je pevnou součástí kamen, umístěnou na zadní stěně (nenaruší estetický vzhled kamen). Provoz ventilátoru je jednoduchý a je založen na zvýšení průtoku vzduchu kolem zadní stěny kamen, jeho ohřevu a přenosu do místnosti. Vzduch je nasáván z místnosti dvěma otvory na přední a spodní straně krytu ventilátoru. Jakmile se zvýší teplota na zadní straně kamen, čidlo se zahřívá. Po dosažení odpovídající teploty senzor automaticky sepne a ventilátor začne pracovat. Provozní teplota termostatu je od 50°C do 300°C a dá se plynule regulovat.

Kamna vyrobená z kvalitní litiny zaujmou klasickým designem.

Ovládání primárního a sekundárního vzduchu umožní snadnou regulaci výkonu. Přívod vzduchu nad sklem (tzv. oplach skla) zajistí jeho čistotu. Komfort navyšuje možnost horního a zadního připojení spolu se systémem "cold grip", čili bezpečné odnětí rukojeti dvířek bez popálení.

Technické parametry:
Výkon: 5 kW
Rozsah výkonu: 3-7 kW
Rozměry ( VxŠxH ): 557 X 536 X 413 mm
Vývod kouřovodu: horní, zadní
Průměr kouřovodu: 130 mm
Teplota spalin: 316 °C
Účinnost: 70 %
Emise CO při 13% O2 : ? 0,3 %
Výhřevná plocha: 30-70 m2
Délka polen: 300 mm
Hmotnost: 79 kg
Palivo: Palivové dříví
Záruka: 5 let

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.