Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095
Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095 Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095 Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095

Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095

Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095 Sestava obsahuje: čerpadlo Grundfos UPS 15-40, přímočinný regulátor teploty přívodu FH-TC, elektrický bezpečnostní te... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 088U0095

Popis

Danfoss FHM-C5 smontovaný paralelní směšovač pro podlahové vytápění 088U0095

Sestava obsahuje: čerpadlo Grundfos UPS 15-40, přímočinný regulátor teploty přívodu FH-TC, elektrický bezpečnostní termostat FH-ST55, teploměr na přívodu FHD-T, vestavěný zpětný ventil.

Smontované paralelní směšovače podlahového vytápění Danfoss, mají za úkol regulovat teplotu přítoku a požadovaný průtok a nalézají své uplatnění v soustavách horkovodního podlahového vytápění.

Kompaktní konstrukce a přizpůsobivost umožňují montáž paralelního směšovače přímo k rozdělovači, a to jak z pravé či levé strany a připojení hlavní přípojky potrubí buď ze strany či ze zdola. K regulaci teploty přiváděné horké vody je použit automatický proporcionální regulátor. Tento regulátor zajišťuje správný směšovací poměr a tím zajišťuje, aby přiváděná horká voda do soustavy podlahového vytápění byla vždy konstantní. Případně připojený bezpečnostní termostat chrání podlahu proti příliš vysoké teplotě a dále připojené čerpadlo, s elektronicky měnitelnou rychlostí, se automaticky nastavuje tak, aby okruhem protékalo správné množství vody. Dostupné je rovněž 3-rychlostní čerpadlo. Vestavěný kontrolní ventil zajišťuje správný směr proudění vody. Sadu paralelního směšovače doplňují nahoře umístěný odvzdušňovací ventil a na přívodu připojený teploměr.
Paralelní směšovače podlahového vytápění Danfoss, mají za úkol regulovat teplotu přítoku a požadovaný průtok a nalézají své uplatnění v soustavách horkovodního podlahového vytápění.


Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.