Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763
SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763 SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763

SAPHO TFT dotykový univerzální termostat P04763

SAPHO TFT dotykový univerzální termostat Programovatelný univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy Dotykový (uzamykatelný) displej s volitelnou barvou pozadí, CZ menu, volba měř... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: P04763

Popis

SAPHO TFT dotykový univerzální termostat

Programovatelný univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy

Dotykový (uzamykatelný) displej s volitelnou barvou pozadí, CZ menu, volba měřených teplot: "podlaha/prostor/podlaha+prostor/2x podlaha+prostor"; nastavitelný typ regulace: pevná teplotní diference nebo PWM (pulzní šířková modulace); počítání provozních nákladů (den/měsíc/rok); zobrazení teploty prostoru i podlahy.
V termostatu je možné vytvořit 3 různé týdenní programy, v každém lze nastavit až 10 teplotních změn denně - pro každý den v týdnu individuálně; samostatně pro pracovní dny a víkend (5+2 dny); pro celý týden (stejný program pro všech 7 dnů). Teplotní změny se programují v 15 minutových krocích s přesností 0,5°C, min. doba trvání je 60 minut.

Provozní režimy: automatický (podle programu), konstantní teplota (simulace analogového termostatu), timer (po nastavený čas se udržuje nastavená teplota), nezámrz (protimrazová ochrana), dovolená (po nastavenou dobu se udržuje jiný režim - vypnuto / konstantní teplota / nezámrz / jiný program), nebo je možné termostat vypnout.

Technické parametry:
Spínací kontakt 16A (nad 2kW doporuč. spínat přes silové relé)
Rozsah nastavení teplot 5…35°C s krokem po 0,5°C, možnost nastavení max. i min. teploty podlahy, funkce postupného nahřívání podlahy (první zátop u kabelů v betonu),
Možnost kalibrace čidel, výběr ohmické hodnoty čidla (při připojení sond z jiných termostatů).
Podlahová sonda v délce 3m je součástí balení termostatu
Instalace na KU/KP 68.
Sondu lze prodloužit kabelem o min. průřezu 2x 0,33mm2 až na 13m (3+10m).

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.