Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CONVECTheat E.G. Koncentrovaná nemrznoucí antikorozní kapalina 25 l
CONVECTheat E.G. Koncentrovaná nemrznoucí antikorozní kapalina 25 l

CONVECTheat E.G. Koncentrovaná nemrznoucí antikorozní kapalina 25 l

Kapalná směs na bázi monoethylenglykolu (MEG), která se používá jako teplonosný přípravek s nízkým bodem tuhnutí v topných systémech, tepelných čerpadlech, klimatizaci a chlazení. Pro další použ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__CONVECT25

Popis

Kapalná směs na bázi monoethylenglykolu (MEG), která se používá jako teplonosný přípravek s nízkým bodem tuhnutí v topných systémech, tepelných čerpadlech, klimatizaci a chlazení.

Pro další použití se ředí vodou.
Ředění produkt : voda1 : 11 : 1,51 : 21 : 3
Nezámrzná teplota-32°C-20°C-15°C-12°C

Svým složením je kapalina CONVECTheat E.G. designována pro provoz v systému na dobu 10 -ti a více let. Pro zachování funkčnosti kapaliny po tuto dobu doporučujeme 1x za 2 roky provádět kontrolu kapaliny měřením parametru ZVA pro kontrolu stavu životnosti kapaliny. Standardní záruční doba na kapalinu je 2 roky.

Barva kapaliny je standardně zelená.

Upozornění: Monoethylenglykol je látka definována jako ekologicky nebezpečná. V případě použití kapaliny na bázi MEG může být vyžadováno dvojité jištění systému pro případ úniku kapaliny z topných / chladících systémů.

Po ukončení životnosti je nutná ekologická likvidace.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.