Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Teplonosná kapalina CONVECTheat E.C.O. - kanystr 25L
Teplonosná kapalina CONVECTheat E.C.O. - kanystr 25L

Teplonosná kapalina CONVECTheat E.C.O. - kanystr 25L

Koncentrovaná netoxická nemrznoucí kapalina na propylenglykolové bázi určená pro přenos tepla (chladu) v systémech tepelných čerpadel, chlazení, klimatizací a vytápění. Obsahuje vysoce účinný kom... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: CONVECT25

Popis

Koncentrovaná netoxická nemrznoucí kapalina na propylenglykolové bázi určená pro přenos tepla (chladu) v systémech tepelných čerpadel, chlazení, klimatizací a vytápění. Obsahuje vysoce účinný komplex inhibitorů koroze pro ochranu odborně provozovaných systémů. Životnost média je výrobcem garantována na min.10 roků.

EKOLOGICKÁ nemrznoucí náplň do topných a chladících systémů, tepelných čerpadel a klimatizací. CONVECTheat ECO je kapalina na bázi monopropylenglykolu (MPG), který je definován jako ekologicky bezpečná kapalina bez škodlivého vlivu na životní prostředí.

Koncentrát vyrobený z MPG se používá jako teplonosný přípravek s nízkým bodem tuhnutí v topných systémech, tepelných čerpadlech, klimatizaci a chlazení. Pro další použití se ředí vodou.

Svým složením je kapalina CONVECTheat E.C.O. designována pro provoz v systému na dobu 10-ti a více let. Pro zachování funkčnosti kapaliny po tuto dobu doporučujeme 1x za 2 roky provádět kontrolu kapaliny měřením parametru ZVA pro kontrolu stavu životnosti kapaliny. Standardní záruční doba na kapalinu je 2 roky.

Barva kapaliny je standardně zelená.

Kapalina na bázi MPG je ekologicky bezpečná kapalina a nevyžaduje žádná dodatečná opatření ani jištění v případě úniku kapaliny ze systému.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.