Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FIELDMANN FZP 9023 Strunová hlava Twist&Go 50003463
FIELDMANN FZP 9023 Strunová hlava Twist&Go 50003463

FIELDMANN FZP 9023 Strunová hlava Twist&Go 50003463

Technické parametry: - Unikátní konstrukce pro snadné doplnění struny - Hlavu není třeba rozebírat, struna se pouze prostrčí otvory na boku - Průměr struny: 2,4 mm - Vhodné pro FZS 3002/3003/3020... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50003463

Popis

Technické parametry:
- Unikátní konstrukce pro snadné doplnění struny
- Hlavu není třeba rozebírat, struna se pouze prostrčí otvory na boku
- Průměr struny: 2,4 mm
- Vhodné pro FZS 3002/3003/3020/4003/5003 B

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.