Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Ivar DAB.PULSAR 50/80 M-A ponorné čerpadlo do vrtů a studní 104160290
Ivar DAB.PULSAR 50/80 M-A ponorné čerpadlo do vrtů a studní 104160290

Ivar DAB.PULSAR 50/80 M-A ponorné čerpadlo do vrtů a studní 104160290

Ivar DAB.PULSAR 50/80 M-A ponorné čerpadlo do vrtů a studní Napájení: 1x 230 V Výkon: 1,2 kW Hmotnost: 19,5 kg Dopravní množství (Q max): 7,2 m3/h Výška vody (H max): 71 m Připojení: G 5/4" Po... Zobrazit celý popis »


Výrobce: IVAR
Kód / Model: 104160290

Popis

Ivar DAB.PULSAR 50/80 M-A ponorné čerpadlo do vrtů a studní

Napájení: 1x 230 V
Výkon: 1,2 kW
Hmotnost: 19,5 kg
Dopravní množství (Q max): 7,2 m3/h
Výška vody (H max): 71 m
Připojení: G 5/4"

Ponorná vícestupňová odstředivá čerpadla PULSAR jsou určena pro studny a vrty o průměru větším, než-li 150 mm.

Ponorná vícestupňová odstředivá čerpadla PULSAR DRY se užívají pro čerpání z nádrží a jímek. Jsou určena k vertikální montáži na dně vodního zdroje, nebo i pro tak zvanou "suchou montáž" mimo vodní zdroj.

Předností čerpadel řady PULSAR je relativně malý nevyčerpatelný zbytek a velký výkon. S výhodou je lze použít k čerpání v místech s malým sloupcem vody, protože sají zespodu a za provozu se smí až ze dvou třetin své délky vynořit. Podle dodávaného množství jsou čerpadla rozdělena do dvou typových velikostí. V každé typové velikosti je dále výběr podle výtlačné výšky.

Užívají se pro dodávku vody do malých i velkých objektů občanských i průmyslových, dále například pro zavlažovací, mycí a protipožární systémy. Čerpadla jsou vícestupňová odstředivá s hydraulickou částí umístěnou ve spodu čerpadla pod motorem. Opláštění čerpadla i motoru je z nerezové oceli. Průniku vody do motoru spolehlivě zabraňuje dvojitá mechanická ucpávka. Oběžná kola, difuzory, olejová vana dvojité mechanické ucpávky a víko svorkovnice jsou z technopolymeru.

Motor je asynchronní dvoupólový, nuceně chlazený proudící čerpanou kapalinou. Může být v provedení třífázovém, nebo jednofázovém s trvale připojeným vestavěným kondenzátorem. Jednofázové provedení je vybaveno vratnou tepelnou pojistkou.

Jednofázová čerpadla PULSAR mohou být vybavena plovákem pro ochranu proti suchému chodu. Pro spolupráci s řídícími jednotkami ACTIVE DRIVER M/T lze třífázová čerpadla dodat i na napětí 3 x 230 V.

* Stupeň krytí: IP 68
* Třída izolace: F
* Čerpaná kapalina: čistá, bez pevných či abrazivních částic, nikoli vazká, neagresivní, nekrystalizující, chemicky neutrální, vlastnostmi blízká vodě.
* Max. počet spuštění: 20 /hod.
* Max. množství rozptýleného písku: 50 g/m3
* Rozsah teploty kapaliny: od 0°C do +40°C
* Maximální hloubka ponoření: 20 m






Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.