Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPRODEJ Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 PO SERVISE, FUNKČNÍ!!!
VÝPRODEJ Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 PO SERVISE, FUNKČNÍ!!! VÝPRODEJ Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 PO SERVISE, FUNKČNÍ!!! VÝPRODEJ Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 PO SERVISE, FUNKČNÍ!!!

VÝPRODEJ Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 PO SERVISE, FUNKČNÍ!!!

Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501 Technické parametry: - Výtlak max.: 90 m - Průtok max.: 73 l/min - Jmenovité napětí: 230V - Délka kabelu: 40 m - Vnější rozměr max.: 7... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GRUNDFOS
Kód / Model: R__96524501_1

Popis

Grundfos SQE 3-65 ponorné čerpadlo s kabelem 40 m 96524501

Technické parametry:
- Výtlak max.: 90 m
- Průtok max.: 73 l/min
- Jmenovité napětí: 230V
- Délka kabelu: 40 m
- Vnější rozměr max.: 74 mm
- Připojovací rozměr výtlak: 5/4 palce
- Automatická tepelná ochrana: ANO
- Krytí: IP 68
- Ochrana proti běhu nasucho: Ano (zabudovaná)
- Hloubka ponoru max.: 150 m
- Vlastní vypínač: Automatická vodárna
- Regulace otáček: Ano (automatická)
- Zpětná klapka: Ano (zabudovaná)
- Ucpávka: Zapouzdřený motor
- Vypínací tlak: 2 až 5 bar (nastavitelný)
- Spínací tlak: 2 až 5 bar (nastavitelný)
- Teplota čerpaného média max.: 35°C
- Záruka: 24 měsíce

POUŽITÍ:
- Všeobecné zásobování vodou z podzemních zdrojů o průměru od 76 mm
- Čerpání vody v městských a průmyslových vodárnách
- Zavlažování v zemědělství a zahradnictví
- Zvyšování tlaku
- Systémy vyžadující konstantní tlak
- Hotely, školy, zdravotnická zařízení apod.

VLASTNOSTI, KONSTRUKCE:
Komplety SQE jsou vhodná pro nepřetržitý i přerušovaný provozní režim a hodí se pro celou řadu provozních aplikací:
- dodávka vody pro domácnosti
- použití v rámci malých vodáren
- použití v rámci závlahových soustav
- plnění a vyčerpávání nádrží
- zvyšování tlaku

Čerpadla SQE jsou charakteristická těmito výhodami:
- ochrana proti chodu nasucho
- vysoká účinnost čerpadla a motoru
- vynikající odolnost vůči opotřebení
- ochrana proti vzestupnému axiálnímu tahu
- měkký rozběh
- ochrana proti přepětí a podpětí
- ochrana proti přetížení
- ochrana proti přehřátí.
- otáčkovou regulaci
- elektronické řízení a komunikaci.

Motory se vyrábějí nejmodernější technologií s použitím permanentních magnetů. Právě tato výrobní technologie je základem vysoké účinnosti těchto motorů. Motory mají navíc vestavěnu elektronickou jednotku obsahující frekvenční měnič k zajištění měkkého rozběhu.
Čerpadlo SQE je vybaveno jednofázovým motorem Grundfos MSE 3. Motor MSE 3 umožňuje provoz čerpadla s otáčkovou regulací pomocí měniče kmitočtu, který je řízen pomocí jednotek CU 300 a CU 301, nebo může být řízen dálkově pomocí ruční ovládací jednotky Grundfos R100.
Hlavní výhodou čerpadel SQE jsou proměnné otáčky, které poskytuje frekvenční měnič. Výsledek toho je, že můžeme nastavit čerpadlo na jakýkoliv provozní bod v rozsahu mezi minimální a maximální provozní křivkou.
Jednotka CU 301 byla vyvinuta speciálně pro aplikace, kdy je požadován konstantní tlak.
V případě potřeby pohodlného a bezproblémového zásobování vodou s větším počtem odběrných míst s konstantním tlakem nabízí firma Grundfos sestavu SQE s řízením na konstantní tlak.
Tyto sestavy obsahují ponorné 3 čerpadlo do úzkých vrtů SQE 3 s motorem s otáčkovou regulací a další komponenty nutné pro udržování konstantního tlaku (ponorný kabel 40 m, malá membránová tlaková nádoba o obsahu 8 litrů, snímač tlaku, manometr, řídící jednotka CU 301 a kulový kohout s vypuštěním).

ŘÍZENÍ NA KONSTANTNÍ TLAK POMOCÍ JEDNOTKY CU 301 - DODÁVKA VODY DO DOMÁCNOSTÍ
Charakteristiky a výhody:
Systém udržuje konstantní tlak až do max. výkonu čerpadla bez ohledu na měnící se spotřebu vody. Hodnota tlaku je zjišt’ována snímačem tlaku a přenášena do jednotky CU 301. Tato jednotka v závislosti na tom nastavuje příslušnou hodnotu výkonu čerpadla.

Funkce:
Po otevření odběrného kohoutu začne klesat tlak v 8 litrové tlakové nádobě.
Jestliže je průtok menší než cca 0,18 m3/h, dochází k pomalému poklesu tlaku. Jakmile je tlak v nádobě o 0,5 baru nižší než je nastavená hodnota konstantního tlaku, zapne se čerpadlo. Čerpadlo běží tak dlouho, dokud není dosaženo o 0,5 baru vyššího tlaku než je nastavená hodnota konstantního tlaku. Tento způsob provozu se nazývá start/stop provoz.
Jestliže je průtok vyšší než cca 0,18 m3/h, dochází k rychlému poklesu tlaku a čerpadlo se zapne ihned a udržuje konstantní tlak. Během provozu reguluje jednotka CU 301 otáčky čerpadla, aby byl udržován konstantní tlak. Při nulové spotřebě vody čerpadlo naplní tlakovou nádobou a po několika sekundách se vypne.

ŘÍZENÍ NA KONSTANTNÍ TLAK POMOCÍ JEDNOTKY CU 301 - ZAVLAŽOVÁNÍ
Charakteristiky a výhody:
Systém udržuje konstantní tlak až do max. výkonu čerpadla bez ohledu na měnící se spotřebu vody. Hodnota tlaku je zjišt’ována snímačem tlaku a přenášena do jednotky CU 301, která v závislosti na tom nastavuje příslušnou hodnotu výkonu čerpadla. Tato jednotka v závislosti na tom nastavuje příslušnou hodnotu výkonu čerpadla.

Funkce:
Po spuštění zavlažovacího systému začne klesat tlak v 8 litrové tlakové nádobě. Jestliže je průtok menší než cca 0,18 m3/h, dochází k pomalému poklesu tlaku. Jakmile je tlak v nádobě o 0,5 baru nižší než je nastavená hodnota konstantního tlaku, zapne se čerpadlo. Čerpadlo běží tak dlouho, dokud není dosaženo o 0,5 baru vyššího tlaku než je nastavená hodnota konstantního tlaku. Tento způsob provozu se nazývá start/stop provoz. Jestliže je průtok vyšší než cca 0,18 m3/h, dochází k rychlému poklesu tlaku a čerpadlo se zapne ihned a udržuje konstantní tlak. Během provozu reguluje jednotka CU 301 otáčky čerpadla, aby byl udržován konstantní tlak. Při nulové spotřebě vody čerpadlo naplní tlakovou nádobou a po několika sekundách se vypne.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.