Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Návnada na mravence 30g, 1270011
FORESTINA Návnada na mravence 30g, 1270011

FORESTINA Návnada na mravence 30g, 1270011

Návnadová dóza na mravence patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1270011

Popis

Návnadová dóza na mravence patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto po aplikaci nebrání volnému pohybu lidí i zvířat po ošetřené ploše. Výrobky se mohou používat i v ekologickém zemědělství. Návnadová dóza na mravence je jednorázově použitelná. Je určená k účinnému odstranění obtížných mravenců na teresách, balkonech, v interieru i exterieru. Neobsahuje umělé chemikálie, ale pouze účinné látky přírodního původu, proto po aplikaci nebrání volnému pohybu lidí i zvířat po ošetřené ploše. Tyto účinné látky chrání životní prostředí.

Charakteristika:

Biocid

Účinná látka:
Spinosad 0,15 g/kg

Působení přípravku:
Spinosad, je přírodní produkt získaný fermentační činností bakterií Saccharopolyspora spinosa, která se běžně vyskytuje v půdě. Jako přírodní produkt se spinosad (jedná se o směs dvou biologických komponentů - spinosynu A a spinosynu D) vyznačuje mimořádně nízkou toxicitou vůči člověku a teplokrevným živočichům, je tedy šetrný k životnímu prostředí.

Obsah balení:
1 jednorázová návnadová dóza s přírodní účinnou látkou

Použití:
Označené místo na boční straně návnadové dózy je nutno opatrně zatlačit, pokud možno špičatým předmětem, jako např. hřebík, šroubovák, nůžky apod.. Tímto otvorem se pak dostávají do dózy mravenci, kteří dychtivě přijímají návnadu s účinnou látkou. Návnadu transportují do mraveniště a tam krmí larvy i královnu. Tím vyhubí celé společenstvo. Úspěšná likvidace může trvat několik týdnů. Při mimořádném výskytu mravenců je nutno návnadové dózy obnovit po 3 - 4 týdnech. Návnadové dózy je třeba umístit do bezprostřední blízkosti mravenišť nebo přímo na mravenčí stezky. Dózy s návnadou se odstraní, až když se již neobjevují žádní mravenci.

Aplikační poznámka:
Z důvodu pozření návnady dětmi či domácími mazlíčky je do návnady přidávána hořká substance.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.