Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio PROVADO CARE (BG) 20 ks tyčinky 001125
AgroBio PROVADO CARE (BG) 20 ks tyčinky 001125

AgroBio PROVADO CARE (BG) 20 ks tyčinky 001125

Insekticidní hnojivové tyčinky proti škůdcům jako jsou mšice, štítenky, molice, křísi, trásněnky a červci s dvojím účinkem: likvidují škůdce a zároveň poskytují rostlinám potřebné živiny k růstu ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 001125

Popis

Insekticidní hnojivové tyčinky proti škůdcům jako jsou mšice, štítenky, molice, křísi, trásněnky a červci s dvojím účinkem: likvidují škůdce a zároveň poskytují rostlinám potřebné živiny k růstu a dlouhodobou ochranu (až 10 týdnů) před opětovným napadením. Snadné použití – stačí zatlačit do květináře či truhlíku a vydatně zalít. Rostlinný organismus přijímá účinnou látku prostřednictvím kořenů a rozvádí po celé rostlině, působí okamžitě a ochrání na dobu 2-3 měsíců.

Oblast použití:
Okrasné rostliny - Saví škůdci - Dle návodu - Zapravení - celoročně
Poznámka: Okrasné rostliny hydroponicky pěstované v uzavř. prostorách. Dávkování: 1,25 g/l, tj. 1 tyčinka/1 l hydroponického roztoku

Pokojové rostliny - Saví škůdci - Dle návodu - Zapravení - celoročně
Poznámka: Pokojové rostliny pro dekorativní účely - uzavř. prostory (místnosti, skleníky, zim. zahr. aj.). Dávkování: 2,5 g/l substrátu, tj. 1 tyčinka/květináč do průměru 11 cm


Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.