Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Grass Přípravek proti mechu 10kg kbelík 1206037
Grass Přípravek proti mechu 10kg kbelík 1206037

Grass Přípravek proti mechu 10kg kbelík 1206037

Speciální organicko-minerální prostředek proti mechu Grass je určený k údržbě trávníků s nežádoucím výskytem mechu. Důležitým prvkem obsaženým v přípravku je železo, které má hlavní zásluhu na vy... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1206037

Popis

Speciální organicko-minerální prostředek proti mechu Grass je určený k údržbě trávníků s nežádoucím výskytem mechu. Důležitým prvkem obsaženým v přípravku je železo, které má hlavní zásluhu na vymizení mechu z trávníků. Toto železo může ale způsobit hnědé skvrny na dlažbách a chodnících. Důrazně tedy doporučujeme dbát při aplikaci zvýšené pozornosti, aby se přípravek dostal pouze na místo určení. Pokud se i přes to přípravek dostane mimo trávník na zpevněné plochy, je třeba jej neprodleně odstranit. Živiny obsažené v přípravku působí pouze krátce po aplikaci, proto doporučujeme výživu trávníku doplnit speciálním trávníkovým hnojivem EXPERT.

Charakteristika:

Pomocný rostlinný přípravek NK + (Mg + Fe)
0,5% N + 1,2% K2O + (1,2 + 3)

Použití a dávkování:
Grass Přípravek proti mechu aplikujeme ručně nebo pomocí aplikačního vozíku rovnoměrně na pokosený trávník v základní dávce 50 g na 1 m2. Jeho jedinečné složení a jemná granulace umožňují bezproblémovou, rovnoměrnou aplikaci. V případě větší potřeby odstranění mechu uvedenou dávku zdvojnásobíme. Po několika dnech je třeba uschlý mech odstranit hráběmi a lysiny dosít travním semenem. Grass Přípravek proti mechu použijeme na jaře a aplikaci opakujeme dle potřeby nejlépe po 3 - 5 měsících.
Balení 5 kg vystačí cca na 100 m2 trávníku.

Hlavní termíny pro aplikaci:
březen, duben, květen, červen, červenec, srpen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.