Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
J&O Fruit press mini 1,5 l
J&O Fruit press mini 1,5 l

J&O Fruit press mini 1,5 l

J&O Fruit press mini 1,5 l Tento skutečně kuchyňský lis na ovoce je dokonalým mini provedením klasického lisu. Pod minimalistickým designem se ovšem skrývá vysoký výkon lisování s výtěžností oko... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: JOFRUIT

Popis

J&O Fruit press mini 1,5 l

Tento skutečně kuchyňský lis na ovoce je dokonalým mini provedením klasického lisu. Pod minimalistickým designem se ovšem skrývá vysoký výkon lisování s výtěžností okolo 50%. Do koše objemu 1,5 litrů se vejde přibližně 1 kg nastrouhaných jablek. Ano, jablka stačí nastrouhat na hrubším struhadle. Na tomto lisu si můžete kdykoliv vyrobit dostatek jablečného moštu např. k nedělnímu objedu, nebo k večernímu grilování pro Vaše přátele. Nemusíte tedy uchovávat veliké množství moštu, ale vyrábíte si čerstvý znovu a znovu. Do přípravy můžete zapojit i Vaše děti, které se pak na vlastnoručně vyrobenou šťávu velmi těší. Lis má na stojanu silikonové nožičky zamezující klouzání po pracovní desce.

• Rozměry: 23 x 15 x45 cm
• Hmotnost: 4,5 Kg

Součástí lisu je
• 1 x filtrační sáček

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.