Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Deramax Cvrček elektronický odpuzovač - plašič krtků a hryzců 0300
Deramax Cvrček elektronický odpuzovač - plašič krtků a hryzců 0300

Deramax Cvrček elektronický odpuzovač - plašič krtků a hryzců 0300

Vlastnosti plašiče krtků Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci, hryzci, hraboši, rejsci, hadi - Typ plašiče: Elektronický, zvukově-vibrační plašič - Účinný dosah: Do 1000 m2, působnost v ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: DERAMAX
Kód / Model: 0300D

Popis

Vlastnosti plašiče krtků Deramax-Cvrček

Cílová skupina škůdců: Krtci, hryzci, hraboši, rejsci, hadi

- Typ plašiče: Elektronický, zvukově-vibrační plašič
- Účinný dosah: Do 1000 m2, působnost v kruhu o průměru 36 metrů
- Vliv na člověka: Žádný
- Vliv na domácí zvířata: Žádný

Deramax-Cvrček je nejprodávanějším zvukově-vibračním plašičem na českém a slovenském trhu. Mezi zákazníky je oblíbený pro svoji spolehlivost, účinnost a levný provoz. Pro zajištění dobrých vlastností tohoto produktu využíváme nejmodernější měřící zařízení pro měření zemních vibrací. Využití tohoto plašiče je dnes již zcela běžným řešením otázky "Jak na krtka?"

Čím se liší plašič Deramax-Cvrček od jiných produktů tohoto typu:
Elektronické odpuzovače krtků z dovozu běžně produkují zvuk na kmitočtech v řádu kHz, což je pro šíření půdou nevhodné a současně používají obal o průměru jen 3 cm až 5 cm. Obal plašiče Deramax-Cvrček tvoří plastová dóza o průměru 10 cm s tenkými stěnami. Plašič Deramax-Cvrček má tedy velkou styčnou plochu obalu, která zajišťuje velmi dobrý přenos zvuku a vibrací do půdy. Důsledné dodržování nízkých kmitočtů a vhodná konstrukce přístroje pak dělá z plašiče (odpuzovače) Deramax-Cvrček skutečně účinné zařízení.

Jak pracuje plašič krtků Deramax-Cvrček:
Plašič Deramax-Cvrček produkuje zvuk a vibrace na velmi nízké frekvenci, které mají schopnost dobře se šířit zeminou a jsou natolik nepříjemné pro škůdce jako jsou krtci, hryzci, hraboši, nebo hadi, že tito brzy opouští prostor chráněný přístrojem. Zbytkový zvukový signál, který se dostane nad úroveň terénu má již malou intenzitu a na zahradě nepůsobí rušivě, takže přístroj je možné využít i v odpočinkové části zahrady.

Bezpečnost a komfort provozu plašiče Deramax-Cvrček:
Deramax-Cvrček je zcela bezpečný nejen pro člověka ale i pro veškerá domácí a hospodářská zvířata. Provoz přístroje nevyžaduje žádnou údržbu, pouze jednou ročně výměnu baterií.

Rozsah účinnosti plašiče Deramax-Cvrček:
Rozsah účinnosti plašiče (odpuzovače) krtků Deramax-Cvrček uvádíme jako plochu v metrech čtverečných a také jako průměr kruhu účinnosti. Účinnost přístroje je v kruhu o průměru 36 metrů, to znamená účinnost ve vzdálenosti do 18 metrů od přístroje do všech stran. Kruh o průměru 36 metrů má pak plochu cca 1 000 m2.

V jednom prostoru může být umístěno libovolné množství plašičů Deramax-Cvrček a jejich signály se nijak negativně neovlivňují. Běžné je využití několika přístrojů v rámci zahrady, protože větší množství plašičů krtků instalovaných v jednom místě znamená výrazně vyšší celkovou účinnost.

Technické údaje:
- Bateriové napájení: 4 ks velkých monočlánků typ "D" (LR20) -baterie nejsou součástí dodávky!
- Prostředí: Venkovní - obal přístroje má dvojité krytí proti vlhkosti a vodě a je vyrobený z UV odolného plastu
- Účinný dosah: Do 1 000 m2, působnost v kruhu o průměru 36 metrů
- Okolní teplota: - 20°C až + 60°C
- Rozměry: Průměr 107 mm x výška 195 mm
- Hmotnost: 0,176 kg
- Země původu: Česká republika

UPOZORNĚNÍ: Baterie nejsou součástí dodávky. Vhodné baterie se zobrazují v sekci "PEČLIVĚ VYBRANÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ" na této stránce.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.