Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917
SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917 SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917

SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917

Novinka
SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917 Matricaria recutita L. Známá jednoletá bylina kvetoucí mezi červnem a srpnem, upřednostňuje slunné a vzdušné polohy. Je nenáročná na pěstování, semena vyséváme na p... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 5917

Popis

SEMO Heřmánek BOHEMIA 5917

Matricaria recutita L.

Známá jednoletá bylina kvetoucí mezi červnem a srpnem, upřednostňuje slunné a vzdušné polohy. Je nenáročná na pěstování, semena vyséváme na povrch půdy.

Květní úbory sušíme ve stínu, používají se pro přípravu heřmánkového čaje s uklidňujícími účinky při napětí a nespavosti. Pomáhá také při poruchách trávení způsobených nervozitou, žaludečních potížích a zánětech žaludeční sliznice. Zevně se nálev užívá ke koupelím - proti zánětům kůže, obklady léčí špatně se hojící rány. Inhalování par z heřmánkového nálevu přináší úlevu při nachlazení, zánětech sliznice nosu, krku a dutin. Kosmetický průmysl využívá olej z květních úborů na výrobu mýdla a šamponů.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.