Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIO-P5 do jezírka, 50g
BIO-P5 do jezírka, 50g

BIO-P5 do jezírka, 50g

BIO Enzym BIO-P5 Biologický přípravek do jezírka, 50g Popis: Biologický přípravek určený k zamezení tvorby nežádoucích řas a na pročištění vody. Je unikátní tím, že podporuje růst ryb. Přípravek... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BIOPROSPECT
Kód / Model: 56964

Popis

BIO Enzym BIO-P5 Biologický přípravek do jezírka, 50g

Popis:
Biologický přípravek určený k zamezení tvorby nežádoucích řas a na pročištění vody. Je unikátní tím, že podporuje růst ryb. Přípravek účinně rozkládá nečistoty organického původu. Tímto se omezí živiny pro růst a tvorbu řas a likviduje se zápach spojený s jejich výskytem.
Dále zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt bakteriálního účinku nastává postupně a je dlouhodobý.
Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.
Využití: - pro jezírka a ostatní podobné vodní plochy - k nastartování jezírka a biologických filtrací - k podpoře růstu ryb.

Návod k použití:
Měsíční dávka pro jezírko o velikosti do 10m3 je 50g.
U silně znečištěného jezírka doporučujeme dávkovat 1x za 14dní. Pravidelné dávkování zajistí bezproblémový a nezapáchající stav jezírka.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.