Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FISKARS vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše 113882
FISKARS vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše 113882

FISKARS vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše 113882

FISKARS vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše 113882 Vyníkající vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše Nová sekačka Fiskars Momentum™ je v současné době nejpokrokovější vřet... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 113882

Popis

FISKARS vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše 113882

Vyníkající vřetenová sekačka MOMENTUM včetně sběrného koše

Nová sekačka Fiskars Momentum™ je v současné době nejpokrokovější vřetenovou sekačkou na světě. Přináší řešení problémů, které jsou vlastní tradičním vřetenovým sekačkám. Sekačka Fiskars Momentum™ kombinuje patentovanou technologii s perfektní ergonomií. V porovnání s tradičními vřetenovými sekačkami je snadnější ji tlačit, má větší žací výkon, nože zůstávají dlouho ostré a má větší rozsah nastavení výšky trávníku. Je skutečností, že Momentum™ vyhrává v každé z těchto oblastí.

Vlastnosti:

Vynikající systém StaySharp™ střihá trávu, aniž by se nože dotýkaly. Tím se redukuje tlačná síla až o 30% a nože zůstávají dlouho ostré.
Patentovaná technologie Inertia Drive™ dodává dvojitý žací výkon k přeseknutí větviček, plevelu a míst, kde by jiné sekačky trávu pouze “žvýkaly”
Patentovaný design VersaCut™ je nejlepší ve své třídě s možností nastavení výšky sekání mezi 2,5 cm - 10 cm a umožňující sekat nejblíže k Obrubníku
Jednoduše nastavitelná výška držadla s měkkým povrchem pro pohodlné držení. Možnost odklonit držadlo pro snadné skladování.
Technické parametry:

Hmotnost:23,5 kg
Záběr:45 cm
Nastavení výšky:2,5 cm-10 cm mm

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.