Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Hoštické Trávníkové přírodní hnojivo Expert s guánem 8kg
FORESTINA Hoštické Trávníkové přírodní hnojivo Expert s guánem 8kg

FORESTINA Hoštické Trávníkové přírodní hnojivo Expert s guánem 8kg

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT s guánem je čistě přírodní organické hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků, zák... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1206016

Popis

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT s guánem je čistě přírodní organické hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků, základní živiny NPK a další stopové prvky. Velice dobře se hodí pro celoroční výživu všech druhů trávníků. Pro vyšší obsah draslíku lze hnojivo na trávníky s úspěchem použít i na podzimní hnojení.

Charakteristika:

Přírodní NPK hnojivo s guánem
4% N + 1,5% P2O5 + 7,5 % K2O

Přednosti:
Hnojivo obsahuje Guáno čistě přírodní surovinu, vzniklou mineralizací ptačího trusu na pobřežích Jižní Ameriky.

Použití:
Hnojivo aplikujeme na povrch trávníku rozhozem nebo za pomoci rozmetadla a trávník zavlažíme. Po aplikaci hnojiva je vhodné plochu dostatečně zavlažit. Z toho důvodu je vhodné provádět aplikaci před deštěm. Zvláště příznivé účinky pro trávník má na chudších, písčitých půdách. Trávník nejlépe roste na slabě kyselých půdách pH 5,6 - 6,5, proto je dobré toto pH kontrolovat za pomocí Půdního pH testu.

Dávkování:
> 80 - 100 g na 10 m2
Balení 2,5 kg je cca na 312 m2.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
březen, duben, květen, červen, červenec srpen, září, říjen

Aplikační poznámka:
Dostatek vody je pro správnou funkci a vzhled trávníku jedním z nejduležitejších faktorů. Po hnojení se doporučuje zavlažit dávkou 10 - 15 l / m2. Nejvhodnější doba pro zalévání je časně zrána nebo večer.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.