Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Expert Trávníkové hnojivo 3v1 1kg - proti mechu a likvidaci plsti 1206053
Expert Trávníkové hnojivo 3v1 1kg - proti mechu a likvidaci plsti 1206053

Expert Trávníkové hnojivo 3v1 1kg - proti mechu a likvidaci plsti 1206053

EXPERT 3v1 je vodou rozpustné hnojivo určené k výživě všech druhů trávníku. Vyváženým složením hlavních živin (dusík, fosfor, draslík) a obsahem horčíku a železa poskytuje vše potřebné pro výborn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1206053

Popis

EXPERT 3v1 je vodou rozpustné hnojivo určené k výživě všech druhů trávníku. Vyváženým složením hlavních živin (dusík, fosfor, draslík) a obsahem horčíku a železa poskytuje vše potřebné pro výbornou kondici a zdravý vzhled trávníku. Důležitým prvkem obsaženým v přípravku je železo, které má hlavní zásluhu na odstranění mechu z trávníku. Díky obsaženému dusíku, který má příznivý vliv na růst trav, dochází k rychlejší regeneraci travního porostu a volná místa vzniklá po odstranění mechu jsou rychleji zapojena do základního porostu. EXPERT 3v1 je obohacený o zcela přírodní přípravek na bázi enzymu a bakterií, které aktivně zajištují výživu trávníku a odolnost kořenového systému. Enzymy zajištují mnohonásobně rychlejší rozklad travní plsti a výrazně tím zlepšují provzdušnění trávníku - zlepšují příjem živin a vody. Trávník se díky tomu stává silnější a odolnější. Živiny jsou přijímány listovou plochou ihned po zálivce a následně kořenovou soustavou.

Charakteristika:

Krystalické vodorozpustné NPK hnojivo
17% N + 5% P2O5 + 15% K2O + 2,5% MgO + 2% Fe + mikroprvky

Obsah stopových prvků:
B 0,08 % pro kvalitní květenství
Mo 0,005 % pro bohaté kvetení
Fe 0,04 % (EDTA) pro tvorbu listové zeleně
Cu 0,015 % (EDTA) pro fotosyntézu
Mn 0,04 % (EDTA) pro kvalitní růst bez deformací
Zn 0,01 % (EDTA) pro ideální růst

Přednosti:
Vhodné pro všechny typy trávníku - sportovních i okrasných.
Podporuje silný a zdravý růst trávníku.
Obsahuje železo omezující tvorbu mechu.
Obsahuje draslík zvyšující odolnost trávníku vůči suchu.
Obsahuje enzymy a půdní bakterie urychlující rozkladný proces travní plsti.

Použití a dávkování:
EXPERT 3v1 se aplikuje na trávník klasickou zálivkou v poměru 10 litrů vody na 20 g hnojiva (1 odměrka), přičemž tato dávka vystačí na cca 4 - 6 m2. Aplikační kapalinu je třeba důkladně promíchat a následně aplikovat nejlépe na již zavlažený trávník a to ráno nebo večer. Není dobré tuto aplikaci provádět za přímého slunečního svitu. Hnojivá zálivka se provádí 1x za 14 dní případně 1x týdně v období jara. Při použití hnojiva do závlahových systému se doporučuje nejdříve vyzkoušet rozpustnost hnojiva s ohledem na průměr aplikačních trysek závlahového systému !
Balení 1 kg je cca 500 l zálivky - 500 l aplikační kapaliny jenž vystačí cca na 200 - 300 m2 trávníku.

Aplikační poznámky:
EXPERT 3v1 obsahuje železo Fe jenž může způsobit hnědé skvrny na dlažbách a chodnících. Důrazně se tedy doporučuje dbát při aplikaci zvýšené pozornosti, aby se přípravek dostal pouze na místo určení. Pokud se i přes to přípravek dostane mimo trávník na zpevněné plochy, je třeba jej neprodleně odstranit.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.