Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Substrát pro rajčata, papriky, okurky, 40 l
Substrát pro rajčata, papriky, okurky, 40 l

Substrát pro rajčata, papriky, okurky, 40 l

Substrát pro rajčata, papriky a okurky je připraven ze směsi tříděné světlé a tmavé rašeliny a čerstvého jílu s přídavkem kompostu. Je obohacen základní dávkou kvalitního zásobního hnojiva s obsa... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 249000200

Popis

Substrát pro rajčata, papriky a okurky je připraven ze směsi tříděné světlé a tmavé rašeliny a čerstvého jílu s přídavkem kompostu. Je obohacen základní dávkou kvalitního zásobního hnojiva s obsahem nezbytných stopových prvků. Toto unikátní složení substrátu zajišťuje optimální provzdušnění kořenového balu a zvyšuje jeho schopnost maximálně přijímat obsažené živiny. Příznivé vlastnosti substrátu přispívají ke zdárnému vývoji rostlin, nasazení květů a následně k bohaté úrodě.

použití:
Substrát pro rajčata, papriky a okurky je určen pro pěstování uvedených plodin zvláště v pěstebních nádobách (truhlících, květináčích, miskách apod.) Nebo na záhonech a ve sklenících. Před naplněním truhlíku, květináče nebo jiné vhodné nádoby substrátem nasypeme na dno nádoby přiměřenou drenážní vrstvu keramzitu. Tím je regulován odtok vody a zaručeno dostatečné provzdušnění kořenů, pak nasypeme trochu substrátu, rostlinu zasadíme a nádobu substrátem doplníme a substrát lehce přitlačíme. Při vysazování rostlin na záhonech a ve sklenících vyhloubíme přiměřenou jamku, zasadíme rostlinu a prostor substrátem vyplníme. V obou případech rostliny pravidelně zaléváme a po 6 týdnech (po vyčerpání zásoby hnojiva v substrátu) začneme s pravidelným přihnojováním.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.