Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Substrát pro trávníky 40l
FORESTINA Substrát pro trávníky 40l

FORESTINA Substrát pro trávníky 40l

Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 100% substráty. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1126007

Popis

Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 100% substráty. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé rašeliny. Poměr obou těchto hlavních částí a úprava pH se pak řídí podle účelu použití a pro různé druhy rostlin se k tomu přidávají další doplňkové komponenty - čerstvý nebo sušený jíl, křemičitý písek, potřebné minerály atd. Každý substrát FORESTINA obsahuje přiměřenou dávku kvalitního minerálního hnojiva, které rostlinám poskytuje dostatečnou výživu na prvních 6 týdnů.

Vlastnosti a použití:

pH 5 - 6,5
Obsahuje prosetý křemičitý písek a jemně mletý dolomitický vápenec.
Má dobrou jímavost vody.
Je vhodný pro zlepšení kvality půdy před založením trávníku a pro překrývání trávníku během vegetace či pro regenerační dosévání poškozených míst.
Obsahuje minerální hnojivo NPK na 6 týdnů.
S následným hnojením tedy začínáme až po 6 týdnech po přesazení.

Aplikace před výsevem:
Před výsevem nového trávníku přidáváme 10 - 15 l substrátu na 1 m2 (dle charakteru půdy). Aplikujeme na urovnanou plochu zbavenou kamení a plevelů, jemně zapracujeme a urovnáme. Po výsevu mírně přitlačíme osivo k půdě. Substrát také lze smíchat s osivem těsně před výsevem, pravidelně rozprostřít na připravenou plochu a mělce zapravit hráběmi.

Aplikace během vegetace:
Během vegetace překrýváme krátce zastřižený trávník minimálně 1x ročně množstvím 5 - 10 l substrátu na 1 m2 dle nerovností a charakteru regeneračního zásahu.

Hmotnost balení 40l:
cca 17,5 kg

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím substrátu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.