Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Substrát pro borůvky 40l
FORESTINA Substrát pro borůvky 40l

FORESTINA Substrát pro borůvky 40l

Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 100% substráty. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1123010

Popis

Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 100% substráty. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé rašeliny. Poměr obou těchto hlavních částí a úprava pH se pak řídí podle účelu použití a pro různé druhy rostlin se k tomu přidávají další doplňkové komponenty - čerstvý nebo sušený jíl, křemičitý písek, potřebné minerály atd. Každý substrát FORESTINA obsahuje přiměřenou dávku kvalitního minerálního hnojiva, které rostlinám poskytuje dostatečnou výživu na prvních 6 týdnů.

Vlastnosti a použití:

pH 3,5 - 5,5
Má kyselou půdní reakci.
Je určen pro pěstování kanadských borůvek a dalších kyselomilných rostlin (azalek, vřesů a dalších vřesovištních druhů).
Svojí strukturou zajišťuje dostatečný přístup vzduchu ke kořenům rostlin. Podporuje odpovídající příjem živin z půdního prostředí.
Je připraven k přímému použití.
Má výbornou jímavost vody.
Obsahuje stopové prvky.
Obsahuje minerální hnojivo NPK na 6 týdnů.
S následným hnojením tedy začínáme až po 6 týdnech po přesazení.

Hmotnost balení 40l:
cca 14 kg

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím substrátu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.