Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
HAPPY GREEN WELTON Barelový gril 50102097
HAPPY GREEN WELTON Barelový gril 50102097 HAPPY GREEN WELTON Barelový gril 50102097 HAPPY GREEN WELTON Barelový gril 50102097

HAPPY GREEN WELTON Barelový gril 50102097

Barelový typ grilu s vestavěným teploměrem a přídavným komínkem pro zvýšení tahu a tím i pracovní teploty grilu. Jednoduchá konstrukce grilu zajištuje jeho stabilitu. Menší rozměry umožňují při p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HAPPY GREEN
Kód / Model: 50102097

Popis

Barelový typ grilu s vestavěným teploměrem a přídavným komínkem pro zvýšení tahu a tím i pracovní teploty grilu. Jednoduchá konstrukce grilu zajištuje jeho stabilitu. Menší rozměry umožňují při použití minimálního množství paliva docílit obdobné kvality připravovaných pokrmů jako ve velkém barelovém grilu. Vhodné pro menší objemy grilovaných potravin, kdy není potřeba velkého grilu. Gril je vybaven regulací přiváděného vzduchu pro možnost regulaci hoření a tím i vnitřní teploty grilu. Odkládací plocha umožňuje pohodlnější obsluhu grilu, pro snadnější manipulaci je gril vybaven dvěma kolečky a transportním madlem.

• Jednoduchá konstrukce grilu zajišťuje jeho stabilitu.
• Gril je vybaven odkládací plochou.
• Vhodný pro měnší objemy grilovaných potravin.
• Rozměr: 81 x 49 x 108 cm

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.