Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20
GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20 GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20

GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20

GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20 GARDENA univerzální lopata Terraline ™ je nezbytná všude tam, kde je třeba přesunout zeminu, písek, sníh, štěrk nebo jiné sypké materiály.... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 3786-20

Popis

GARDENA univerzální lopata Terraline, rukojeť D 3786-20

GARDENA univerzální lopata Terraline ™ je nezbytná všude tam, kde je třeba přesunout zeminu, písek, sníh, štěrk nebo jiné sypké materiály. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru D s prvky z měkčeného plastu je velmi pohodlná pro držení oběma rukama. Zvednutý okraj lopaty umožňuje pohodlnou přepravu materiálu. Tvar rukojeti je také ideální: profil rukojeti ve tvaru kapky zajišťuje, že se rukojeť dobře drží a zabraňuje nežádoucímu sklouzávání. Izolační plastová objímka ??na rukojeti chrání před chladem a umožňuje příjemnou a neklouzavou manipulaci. List lopaty je vyroben z masivní, kalené oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Celková délka lopaty je 135 cm. Vysoká kvalita znamená dlouhou životnost.


Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.