Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20
GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20 GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20 GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20 GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20 GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20

GARDENA CS hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20

GARDENA Combisystem hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20 - Rychlé a efektivní Díky pevnému plastu a pracovní šířce 27 cm můžete pracovat na malých plochách rychle a efektivně. - Záruka 25... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 3086-20

Popis

GARDENA Combisystem hrábě na listí s násadou a motyčka 3086-20

- Rychlé a efektivní
Díky pevnému plastu a pracovní šířce 27 cm můžete pracovat na malých plochách rychle a efektivně.

- Záruka 25 let
Díky vysoké kvalitě poskytuje GARDENA záruku na tento výrobek v trvání 25 let.

- FSC® 100%-certifikované dřevo
Evropské dřevo je certifikováno FSC®. Pro výrobu násad GARDENA se používá pouze dřevo z dobře řízených a udržitelných lesů.

- Odolná vůči korozi
GARDENA combisystem zahradní motyčka je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s povlakem duroplast, který optimálně chrání výrobek před korozí.

- Spojení bez viklání
Nářadí combisystem jednoduše připojíte k násadě a pevně utáhnete šroub. Osvědčená technologie zaručuje spojení bez viklání a spolehlivou práci.

Pro hrabání listí a travních odstřižků
GARDENA combisystem hrábě na listí - sada je ideální pro hrabání listí, travních odstřižků, zbytků po provzdušňování nebo jiných zahradních odpadů. Pevné hroty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu, pracovní šířka 43 cm umožňuje snadné, praktické a časově úsporné hrabání. GARDENA combisystem zahradní motyčka s pracovní šířkou 7 cm je optimálně vhodná pro péči o hustě vysázené rostliny v řádcích nebo na záhoncích. Kypření, odplevelování, provzdušňování, kopání nebo vyrovnávání - toto všechno je možné díky listu ve tvaru srdce na jedné straně a dvěma hrotům na straně druhé. V sadě je nabízena také dřevěná násada 130 cm ze 100% certifikovaného dřeva FSC. Záruka na tento výrobek je poskytována na dobu 25 let.

Parametry:
- Hrábě: pracovní šířka 43 cm
- Motyčka: pracovní šířka 7 cm
- Násada: 130 cm

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.