Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FIELDMANN FZO 6010 Pracovní rukavice XL 50001523
FIELDMANN FZO 6010 Pracovní rukavice XL 50001523

FIELDMANN FZO 6010 Pracovní rukavice XL 50001523

• Spodní část vyrobena ze syntetiky kůže • Zesílená dlaňová vystýlka pro tlumení vibrací benzínových strojů • Svrchní část z pružného neoprenu • Zajištění proti sklouznutí pomocí pásku se suchým ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50001523

Popis

• Spodní část vyrobena ze syntetiky kůže
• Zesílená dlaňová vystýlka pro tlumení vibrací benzínových strojů
• Svrchní část z pružného neoprenu
• Zajištění proti sklouznutí pomocí pásku se suchým zipem
• Velikost 10“/XL

Pohodlné pracovní rukavice u určené k práci se stroji. Zesílená dlaňová výstelka vyrobená ze syntetické kůže efektivně tlumí vibrace. Vrchní část z elastické syntetické tkaniny je prodyšná a zabraňuje nadměrnému pocení rukou. Rukavice je možné oblasti zápěstí zajistit páskem na suchý zip. Velikost 10´/ XL.

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.