Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37
GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37 GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37 GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37 Tyto zvláště pohodlné a ergonomické zahradní nůžky GARDENA Comfort mají velmi úzkou hlavu, pomocí které lze mimořádně přesně stříhat popínavé rostliny, kvě... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8792-37

Popis

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8792-37

Tyto zvláště pohodlné a ergonomické zahradní nůžky GARDENA Comfort mají velmi úzkou hlavu, pomocí které lze mimořádně přesně stříhat popínavé rostliny, květiny, mladé výhonky a čerstvé dřevo. Díky otevření rukojetí s proměnnou velikostí je možné provést individuální nastavení nůžek podle velikosti ruky. Pohodlné rukojeti s měkkými prvky jsou vyrobené z vysoce kvalitního hliníku, dokonale sedí v ruce, jsou zvláště pevné a mají zvláště dlouhou životnost. Nože nůžek jsou přesně broušené a mají nepřilnavý povlak. Tyto zahradní nůžky mají žlábek pro odvod mízy a odřezávač drátu. Dvě uchopovací pozice umožňují silné stříhání i rychlé odstřihování. Pomocí bezpečnostního zámku s jednoruční obsluhou lze nůžky snadno zajistit jednou rukou a bezpečně skladovat. Maximální průměr stříhaných větví je 22 mm.

Maximální průměr stříhaného materiálu: 22 mm
Typ střihu: dvoubřité
Horní břits antiadhezivním povlakem
Spodní břit: nerezová ocel
Nůž Precizní výbrus

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.