Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671
EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671

EXTOL INDUSTRIAL Aku zahradní fukar, BRUSHLESS, 40V Li-ion, bez baterie a nabíječky 8795671

Zahradní aku fukar je užitečným doplňkem k sortimentu zahradního aku nářadí. Který je určen k udržování čistoty trávníku, terasy, zahradního chodníku apod. od nečistot. Fukarem lze z trávníku bez... Zobrazit celý popis »


Výrobce: EXTOL
Kód / Model: 8795671

Popis

Zahradní aku fukar je užitečným doplňkem k sortimentu zahradního aku nářadí. Který je určen k udržování čistoty trávníku, terasy, zahradního chodníku apod. od nečistot. Fukarem lze z trávníku bez námahy odstranit listí, z chodníku odstranit zbytky trávy po sekání trávníku nebo jehličí apod. Fukar má několik rychlostí a pro opravdu velký výkon je vybaven tlačítkem TURBO, které krátkodobě zvýší výkon na maximum.
Aku fukar spojuje výhody elektrických fukarů - nízký hluk a hmotnost, jednoduchost obsluhy a údržby se svobodou pohybu benzínových fukarů. Fukar je poháněn nejmodernějším „brushless" motorem. Tento nový typ motoru má vyšší životnost, je výkonnější a má menší spotřebu el. energie než klasické motory s uhlíkovými kartáči. Zdrojem energie je kvalitní baterie Li-ion 40V s kapacitou 2500mAh obsahující kvalitní články Samsung. Díky Li-ion akumulátoru je možné šroubovák kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala kapacita akumulátoru. Li-ion akumulátor také ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý.

Hlavní přednosti
- jemná regulace intenzity vyfoukávání
- TURBO režim pro intenzivní vyfoukávání
- pogumovaná rukojeť pro příjemné držení a komfort při práci
- díky nízké hmotnosti mohou fukar snadno používat i ženy

Technické parametry:
- baterie: 40V, Li-ion
- kapacita baterie: 2500mAh
- průtok vzduchu: 426/672/816m3/h
- rychlost průtoku vzduchu: 72-147km/h
- výdrž: minimálně 30min účinného foukání v kombinaci různých provozních nastaven
- hmotnost (s baterií): 3,3 kg


ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.