Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA SILENO+ 1300 robotická sekačka 4054-32
GARDENA SILENO+ 1300 robotická sekačka 4054-32 GARDENA SILENO+ 1300 robotická sekačka 4054-32 GARDENA SILENO+ 1300 robotická sekačka 4054-32

GARDENA SILENO+ 1300 robotická sekačka 4054-32

Péče o trávník může být tak snadná! GARDENA SILENO+ udržuje stébla trávy na přesně nastavené výšce a vy si můžete vychutnat svůj volný čas. Díky SensorCut systému nevytváří robotická sekačka na t... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 4054-32

Popis

Péče o trávník může být tak snadná! GARDENA SILENO+ udržuje stébla trávy na přesně nastavené výšce a vy si můžete vychutnat svůj volný čas. Díky SensorCut systému nevytváří robotická sekačka na trávníku pruhy, ale zanechává dokonale udržovaný travní koberec. Její provoz je tak tichý, že je jen stěží možné slyšet, že před jejím automatickým návratem do nabíjecí stanice vůbec sekala. Čas sekání je volně programovatelný. Proto bude robotická sekačka v provozu pouze tehdy, když ji budete potřebovat. Díky integrovanému senzoru, který registruje růst trávy, si sama určí, jak často bude sekat. GARDENA SILENO + je vhodná pro travnaté plochy až do 1300 m2 a díky silnému pohonu zadních kol je schopna vyrovnat se s nerovným terénem a dokonce se sklonem až 35 procent.

Skvělá péče o trávník:
Přesné nože stříhají trávu čistě. A díky SensorCut System nedělá GARDENA robotická sekačka SILENO na trávníku pruhy. Nastavení výšky sekání je velmi snadné a provádí se bez použití nářadí.

Pro více času k relaxaci:
Vyložte si nohy a relaxujte! Vaše robotická sekačka vyřídí sekání trávníku za vás. Jemné odstřižky trávy zůstávají na trávníku jako přirozené hnojivo. Podporuje dobrý růst a šetří váš drahocenný čas, během kterého můžete dělat jiné věci.

Spolehlivý provoz:
Funkce EasyPassage umožňuje sekačce snadno posekat úzké pasáže bez opuštění dráhy. Díky vysoce nárazuvzdornému plastovému plášti je robotická sekačka obzvláště pevná. Ani horké letní počasí jí neodradí. Díky spolehlivé funkčnosti pracuje nezávisle na povětrnostních podmínkách, dokonce i za deště.

Množství výhod:
Robotická sekačka GARDENA SILENO+ přemýšlí sama. Je vybavena technologií SensorControl, která určuje intenzitu růstu trávy a tomu přizpůsobuje její provoz.

Ideální pro komplexní travnaté plochy:
Velké a členité zahradní struktury nedělají robotické sekačce GARDENA SILENO problém. Tato sekačka se pohybuje po travnatých plochách úplně automaticky, spolehlivě a nezanechává po sobě vyjeté koleje.

Technické parametry:
- Produktivita
- Kapacita sečení: 1300 m2 +/-20%
- Systém nabíjení: Automatický
- Maximální sklon pracovní plochy: 35 %

Výrobek
- Barva: Šedá
- Klávesnice: 19 tlačítek
- Informační panelLCD displej s nabídkou nastavení
- Timer
- Typ rukojetiIntegrovaná
- Dezén kol: Hrubý
- Výkon a nabíjení
- Typ baterieLi-ion
- Typická doba nabíjení: 60 min
- Průměrná doba sečení na jedno nabití: 65 min
- Spotřeba energie: 25 W

Motor a sekací systém
- Žací systém: 3 otočné sekací nože
- Výška sečení, min-max: 20 - 60 mm
- Šířka záběru: 22 cm

Údaje o hlučnosti
- Hladina hluku, dB(A)naměřená: 58 dB(A), garantovaná: 60 dB(A)

Bezpečné a bezpečnostní vlastnosti
- AlarmStřední
- PIN kód
- Zámek instalace
- Časový zámek
- Senzor pro zvednutí
- Senzor náklonu

Instalační příslušenství
- Vodič ohraničující smyčky: 250 m
- Skoby: 400 ks
- Náhradní žací břity: 9 ks

Celkové rozměry
- Rozměry výrobku, D x Š x V: 627 x 509 x 248 mm
- Hmotnost: 9,8 kg

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.