Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063
BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063 BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063 BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063

BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063

BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063 Přídavná kola s brzdou jsou uchycena na pohyblivých ramenech a spojena stabilizační tyčí, stejně jako u silničních vozidel. Soukol... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ISOLIT BRAVO
Kód / Model: 12175063

Popis

BRAVO Triglav přídavná zadní kola s brzdou pro motúčko 12175063

Přídavná kola s brzdou jsou uchycena na pohyblivých ramenech a spojena stabilizační tyčí, stejně jako u silničních vozidel. Soukolí má z výroby správně nastavený Ackermannův úhel, takže každé kolo se odvaluje se správným poloměrem zatočení a nedochází k prosmyku. Přídavná kola nesou celou hmotnost, kterou jinak nese člověk s Motúčkem pracující. Hmotnost, která zatěžuje přední kolo, zůstává stejná jako u Motúčka jednokolového. Tímto způsobem je zaručen dobrý kontakt poháněcího kola s povrchem a současně nulová zátěž na člověka. Člověk pouze ovládá spínač pohonu na rukojeti a lehkým tlakem na rukojeti doleva nebo doprava udává směr jízdy. Nyní také s mechanickou brzdou, díky které zůstane Motúčko stabilní a zafixované v jakémkoliv terénu. Přídavná zadní kola se dají připevnit na všechna provedení Motúček. Povrchová úprava: žárový pozinek

Nově jsme přidali stabilizátor pro snadnější řízení, kola teď při pohybu vzad i vpřed lépe drží směr a při jízdě v terénu nekmitají.

Technický popis
- Pneumatika: kola nafukovací – bantam, průměr kol 32 cm, šíře pneumatiky 10 cm
- Vnější vzdálenost kol: 78 cm
- Kompatibilita: lze namontovat na všechna provedení Motúček kromě: Mokaře VELKÉHO

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.