Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá
COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá

COBRA Zahradní flexi hadice 7,5-22,5m se stříkací pistolí, modrá

Stříkací pistole - uzamykatelný vypínač se samostatnou kontrolou proudu - sedm vzorců postřiku: paprsek, kužel, rychlé plnění, vějíř, mlha, plochý a provzdušnění Technické parametry - extrémní p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KAMODY
Kód / Model: COBRA33blue

Popis

Stříkací pistole
- uzamykatelný vypínač se samostatnou kontrolou proudu
- sedm vzorců postřiku: paprsek, kužel, rychlé plnění, vějíř, mlha, plochý a provzdušnění

Technické parametry
- extrémní pružnost (7,5 m -> 22,5 m)
- vysoká skladnost
- maximální vypuštěcí schopnost
- rychlospojky pro snadné připojení
- Hmotnost: 5kg

Zahradní hadice COBRA představuje ideální, přímo průlomové řešení údržby Vaší zahrady, při minimálním požadavku na skladovací prostor. Speciální kombinace extrémně pružné latexové hadice, spolu s kvalitní a vysoce odolnou textilií, zajišťuje bezproblémové, velmi komfortní, ale zejména bezpečné rozvinutí Zahradní hadice Cobra z původních 7,5m až na trojnásobek své délky, a to bezmála 22,5m! K hadici obdržíte také stříkací pistoli a rychlospojky na obou stranách hadice.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.