Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20
GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20 GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20 GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20 GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20

GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20

GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20 S regulační postřikovací sprchou řady GARDENA Premium je zalévání plné zábavy. Dobře tvarované robustní kovové a plastové provedení s neklou... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8154-20

Popis

GARDENA regulační postřikovací sprcha Premium 8154-20

S regulační postřikovací sprchou řady GARDENA Premium je zalévání plné zábavy. Dobře tvarované robustní kovové a plastové provedení s neklouzavými prvky z měkkého plastu zajišťuje, že tato regulační postřikovací sprcha dobře sedí v ruce. Můžete vybrat tři různé tvary stříkání: měkké kropení, jemné mžení a intenzivní proud. Praktické: rychlost toku vody je možné plynule regulovat a zaaretovat. Tvar stříkání a průtok vody můžete vybrat přesně pro dané použití. Prstenec z měkkého plastu kolem stříkací hlavy slouží jako ochrana proti poškození (zejména v případě pádu sprchy na zem). Všechny funkce lze ovládat jednou rukou. Pro větší pohodlí při zalévání.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.