Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364
SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364 SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364 SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364 SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364 SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364

SAPHO CLAUDIA WC závěsné 35,5x52cm, RIMLESS 71125364

CLAUDIA WC závěsné, RIMLESS Sedátko není součástí, vhodné modely naleznete v příslušenství. Závěsná WC mísa CLAUDIA je vybavena technologií RIMLESS - nemá "klasické" splachování. Tím je docílen... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: 71125364

Popis

CLAUDIA WC závěsné, RIMLESS
Sedátko není součástí, vhodné modely naleznete v příslušenství.

Závěsná WC mísa CLAUDIA je vybavena technologií RIMLESS - nemá "klasické" splachování. Tím je docíleno hladkého povrchu bez dutin a záhybů. Oplachovací voda vytéká rozdělovačem vody pouze ze zadní části WC mísy a díky speciálnímu tvaru keramiky dokonale opláchne vnitřní prostor. Oproti konkurenčním výrobkům má horní okraj malý ohyb zabraňující možnému úniku vody z WC mísy. Použitím této technologie získává výrobek vysoký hygienický standard a jeho možnost použití je nejen v privátních koupelnách, ale i ve veřejném sektoru (nemocnice, úřady apod.).
Další nespornou výhodou je speciální systém uchycení mísy na podomítkovou nádržku. WC mísa se uchytí na šrouby nádržky skrz otvory pro upevnění sedátka. Tím docílíme čistého designu bez jakýchkoli rušivých výstupků na vnějším povrchu WC mísy.

- vysoký hygienický standard
- snadná údržba a čištění WC mísy (úspora čistících prostředků)
- rozdělovač vody pro dokonalé opláchnutí
- efektivní vedení proudu vody při spláchnutí
- skryté upevnění WC mísy na podomítkovou nádržku
- čístý design

Speciální upevňovací sada je součástí balení.
Rozteč pro uchycení je 18 cm.

WC se dodává bez sedátka. Vhodné typy sedátek naleznete v příslušenství.

WC je u této série vybaveno novou technologií splachování RIMLESS – nemá „klasický“ splachovací okruh. Oplachovací voda vytéká rozdělovačem vody pouze ze zadní části WC mísy a díky speciálnímu tvaru keramiky dokonale opláchne vnitřní prostor. Hladký povrch bez dutin a záhybů pod okrajem keramiky zaručuje snadnější údržbu a vysoký hygienický standard. Proto nalezne využití nejen v privátních koupelnách, ale i ve veřejném sektoru (nemocnice, úřady apod.). Díky speciálnímu systému uchycení skrz otvory pro připevnění WC sedátka nemá povrch keramiky jediný rušivý výstupek a tím vytváří čistý a hladký design.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.