Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA 6030 Classic řízení zavlažování 1284-37
GARDENA 6030 Classic řízení zavlažování 1284-37 GARDENA 6030 Classic řízení zavlažování 1284-37

GARDENA 6030 Classic řízení zavlažování 1284-37

Řízení zavlažování 6030 řady GARDENA Classic slouží k automatickému řízení větších zavlažovacích systémů, obvykle vysouvacích zavlažovacích systémů jako je GARDENA Sprinklersystem. Řízení zavla... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 1284-37

Popis

Řízení zavlažování 6030 řady GARDENA Classic slouží k automatickému řízení větších zavlažovacích systémů, obvykle vysouvacích zavlažovacích systémů jako je GARDENA Sprinklersystem.

Řízení zavlažování 6030 řady GARDENA Classic je ideální pro případy, kdy není dostatečné množství vody pro současný provoz celého systému - běžně se skládajícího z několika zavlažovacích systémů. Navíc z důvodu rozdílných požadavků na množství vody jednotlivých oblastí s rostlinami řídí jednotlivé intervaly zavlažování pro jeden kanál a umožňuje tak samostatné a optimální zavlažování.

Řízení zavlažování 6030 řady Classic je navrženo pro připojení až šesti zavlažovacích ventilů 24 V (kat. č. 1278-20). Pro flexibilní programování zavlažování lze pro každý ventil uložit až tři programy. Dny a cykly zavlažování lze vybírat jednotlivě, dobu trvání zavlažování lze nastavovat mezi jednou minutou a 3 hodinami a 59 minutami a je také centrálně nastavitelná v rozsahu 0 až 200 %. Pokud je zavlažování třeba zahájit okamžitě, lze ho aktivovat také ručně. Programování je díky rozměrnému a jasnému displeji s průvodcem pro uživatele snadné a intuitivní.

Systém pro řízení čerpadla od společnosti GARDENA (kat. č. 1273-20) lze připojit prostřednictvím hlavního kanálu a čerpadlo tak lze ovládat jako alternativní zdroj vody. Řízení zavlažování 6030 řady GARDENA Classic lze používat ve vnitřních prostorách, např. v garáži a v prostorách chráněných před deštěm, a má připojení k 230V napájení. Aby řízení zavlažování spolehlivě a bezpečně fungovalo, je možné zajistit ochranu proti výpadku napájení pomocí 9V alkalického akumulátoru (není součástí dodávky).

Je-li to nutné, lze připojit čidlo půdní vlhkosti od společnosti GARDENA pro provoz s úsporou vody.

Specifikace
- Zdroj energie: 230 V
- Přípojka pro senzor: Ano
- Zavlažovací cykly za den: 3
- Délka zavlažování: 0 h 1 min - 3 h 59 min
- Frekvence zavlažování: každých 24 hodin, každý 2. den, každý 3. den, každý lichý den nebo každý sudý den

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.