Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29
GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl, váš malý elektronický asistent, vám usnadní zavlažování zahrady, například při provozu postřikovačů, zavl... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1881-29

Popis

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl, váš malý elektronický asistent, vám usnadní zavlažování zahrady, například při provozu postřikovačů, zavlažovacích systémů, jako je GARDENA Micro-Drip-System nebo GARDENA Sprinkler-System. Zavlažovací počítač je přímo připojen k vodovodnímu kohoutku a spolehlivě řídí zavlažování podle naprogramované délky a frekvence. To znamená, že se nemusíte o zavlažování starat - ani v každodenním životě, ani během Vaší dovolené. Pohodlné: odnímatelný ovládací panel pro snadnější naprogramování. Nastavení je snadné - a je možné programovat i bez návodu k použití. Čtyři tlačítka pro čtyři funkce: délka trvání zavlažování, četnost, čas zahájení zavlažování a potvrzení.
Přehledný display zavlažovacího počítače vám umožní vidět na první pohled, která nastavení byla naprogramována. Pak stačí znovu nasadit programovací část na zavlažovací počítač. Poté, co jste upravili nastavení, bude počítač řídit zavlažování přesně podle Vašich představ. A můžete si užívat volného času! S alkalickou baterií 9 V (není součástí dodávky), bude váš zavlažovací počítač EasyControl fungovat spolehlivě po dobu přibližně jednoho roku. Ještě spolehlivější: nízká kapacita baterie je indikována na displayi. Takže přesně víte, kdy je nutné baterii vyměnit. Další možností je připojit k zavlažovacímu počítači dešťový senzor nebo čidlo půdní vlhkosti. Má to jednu velkou výhodu: když prší nebo v případě, že je půda již dostatečně vlhká, naprogramované zavlažování se neprovede, a tím ušetříte cenné vodní zdroje.

Automatické a časově nenáročné zavlažování
Se zavlažovacím počítačem od společnosti GARDENA bude vaše zahrada spolehlivě a pohodlně zavlažována - i když nejste doma. Získáte více volného času, bujnou zelenou zahradu a nádherné zdravé rostliny. S automatickým zavlažováním v brzkých ranních hodinách nebo večer se vypaří méně vody. Tím je zajištěna úspora peněz a cílené optimální zavlažování.

Provoz s úsporou vody
Připojením dešťového senzoru nebo čidla půdní vlhkosti od společnosti GARDENA je automatické zavlažování přerušováno v závislosti na vlhkosti půdy a přírodním dešti. Tím je umožněno zavlažování s úsporou vody.

Snadná obsluha
Je-li slabý akumulátor, jste o tom informováni. Včas uvidíte, zda je akumulátor potřeba dobít. Tím je zajištěn spolehlivý provoz.

Plné zobrazení
Všechna nastavení lze vidět na první pohled na displeji. Tímto způsobem budete mít plnou kontrolu nad vašim zavlažovacím systémem.

Snadné programování
Skvělý startovací model. Vyjměte ovládací panel pro účely programování a vyberte frekvenci zavlažování, délku trvání a spusťte pomocí příslušného tlačítka. Nemůže to být jednodušší!

Specifikace
Zavlažovací cykly za den: 3
Délka zavlažování: 0h 2min - 1h 0min
Frekvence zavlažování: každých 24 hodin, každý 2., 3. nebo 7. den
Přípojka pro senzor ?
Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická baterie (není součástí balení)
Závit: Pro vodovodní kohoutky se závitem 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1)
Provozní tlak: 0,5-12 bar / 7,25-174,05 psi

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.