Hodnocení zákazníků

25.09.2020
Ověřený zákazník

Moje objednávka byla vyřízena rychle a bez problémů.


25.09.2020
Ověřený zákazník
  • Rychlost, kvalita
  • Žádná

  • 22.09.2020
    Ověřený zákazník
  • Rychlé dodání
  • Komunikace obchodu

  • 21.09.2020
    Ověřený zákazník
  • Nakoupila jsem poprvé a velká spokojenost.

  • 15.09.2020
    Ověřený zákazník
  • Rychlost dodání, kvalita

  • 14.09.2020
    Ověřený zákazník
  • rychlost vyřízení

  • 29.08.2020
    Ověřený zákazník
  • Dobrá cena, rychle do dvou dnů doručeno
  • Nic

  • 29.08.2020
    Ověřený zákazník

    rychle, jednoduše,spolehlivě


    17.08.2020
    Ověřený zákazník

    Rychlost dodání!


    09.08.2020
    Ověřený zákazník
  • rychlost dodání
  • vyšší cena

  • 28.07.2020
    Ověřený zákazník
  • skladem
  • cena
  • rychlost dodání

  • 20.07.2020
    Ověřený zákazník
  • Dopravce ČP
  • Zboží jsem potřeboval zaslat ČP. I když dražší než v jiných eshopech, kteří neměli možnost zboží zaslat touto cestou.


    17.07.2020
    Ověřený zákazník
  • cena, rychlost vyřízení objednávky

  • 13.07.2020
    Ověřený zákazník
  • Přehledná nabídka, dobrá cena, rychlé dodání.
  • O žádné nevím.
  • Doporučuji!


    06.07.2020
    Ověřený zákazník
  • Rychlost, ochota, ceny
  • Opakovaně nakupuji a doporučuji.


    30.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Rychle dodání

  • 29.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Hlavně na fb se poradím. No luxusní. Doporučujem
  •  

    Reakce obchodu STAVBAEU.CZ

    Dobrý den,

    jee, děkuji za pochvalu :-) Moc děkujeme a klidně pište zas.

    Renata, StavbaEU.cz


    29.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Kvalitní výběr výrobků
  • Dobré odpovídající ceny

  • 17.06.2020
    Ověřený zákazník

    Vše proběhlo rychle a bez problémů.


    12.06.2020
    Ověřený zákazník

    Obchod vypadá dobře, široký sortiment, dobré ceny, ale pěkné kecy, že je zboží skladem. Zatím čekám 14 dní než ho asi někde objednají a přijde jim. Kdybych neplatil kartou a bylo by to tedy na dobírku, možná bych je poslal do háje.

     

    Reakce obchodu STAVBAEU.CZ

    Dobrý den,

    děkujeme za poměrně pěknou recenzi, ale musíme ohradit k té skladovosti - Vy jste si ale opravdu objednal zboží, které není skladem, což bylo na eshopu uvedeno a ještě jsme Vám na email potvrzovali termín naskladnění chybějícího zboží. Ten termín jsme dodrželi a ještě ten den odeslali kompletní objednávku.

    Děkujeme moc a omlouváme se, že Vám naše prezentace nepřišla třeba tak jasně pochopitelná.

    Tým StavbaEU.cz


    10.06.2020
    Ověřený zákazník

    I přes některá negativní hodnocení obchodu jsem zboží objednala a dorazilo velice rychle a dobře zabalené. Navíc cena zboží byla bezkonkurenční. Obchod doporučuji!


    09.06.2020
    Ověřený zákazník

    Velký sortiment zboží za rozumné ceny. Celkem dost položek skladem. Obyčejně rychlé dodání.


    04.06.2020
    Ověřený zákazník
  • velký výběr
  • dobré ceny
  • možnost porovnání
  • dobrá komunikace
  • rychlé odeslání

  • 01.06.2020
    Ověřený zákazník

    Velký výběr zboží za rozumné ceny. Obyčejně rychlé dodání.


    © 2007 - 2020 StavbaEU.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.