Hodnocení zákazníků

30.06.2020
Ověřený zákazník
  • Rychle dodání

  • 29.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Hlavně na fb se poradím. No luxusní. Doporučujem
  •  

    Reakce obchodu STAVBAEU.CZ

    Dobrý den,

    jee, děkuji za pochvalu :-) Moc děkujeme a klidně pište zas.

    Renata, StavbaEU.cz


    29.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Kvalitní výběr výrobků
  • Dobré odpovídající ceny

  • 17.06.2020
    Ověřený zákazník

    Vše proběhlo rychle a bez problémů.


    12.06.2020
    Ověřený zákazník

    Obchod vypadá dobře, široký sortiment, dobré ceny, ale pěkné kecy, že je zboží skladem. Zatím čekám 14 dní než ho asi někde objednají a přijde jim. Kdybych neplatil kartou a bylo by to tedy na dobírku, možná bych je poslal do háje.

     

    Reakce obchodu STAVBAEU.CZ

    Dobrý den,

    děkujeme za poměrně pěknou recenzi, ale musíme ohradit k té skladovosti - Vy jste si ale opravdu objednal zboží, které není skladem, což bylo na eshopu uvedeno a ještě jsme Vám na email potvrzovali termín naskladnění chybějícího zboží. Ten termín jsme dodrželi a ještě ten den odeslali kompletní objednávku.

    Děkujeme moc a omlouváme se, že Vám naše prezentace nepřišla třeba tak jasně pochopitelná.

    Tým StavbaEU.cz


    10.06.2020
    Ověřený zákazník

    I přes některá negativní hodnocení obchodu jsem zboží objednala a dorazilo velice rychle a dobře zabalené. Navíc cena zboží byla bezkonkurenční. Obchod doporučuji!


    09.06.2020
    Ověřený zákazník

    Velký sortiment zboží za rozumné ceny. Celkem dost položek skladem. Obyčejně rychlé dodání.


    04.06.2020
    Ověřený zákazník
  • velký výběr
  • dobré ceny
  • možnost porovnání
  • dobrá komunikace
  • rychlé odeslání

  • 01.06.2020
    Ověřený zákazník

    Velký výběr zboží za rozumné ceny. Obyčejně rychlé dodání.


    01.06.2020
    Ověřený zákazník
  • Nízké ceny
  • Zboží opravdu skladem
  • Rychlé doručení
  • Dané zboží bylo v tomto obchodě nejlevnější s dopravou zdarma. Doručeno bylo rychle.


    31.05.2020
    Ověřený zákazník
  • rychlost a spolehlivpst

  • 24.05.2020
    Ověřený zákazník
  • dostupnost zboží, cena

  • 22.05.2020
    Ověřený zákazník

    Jsem velice spokojená, zboží mi přišlo v naprostém pořádku a co mě nejvíc překvapilo že do 3 dnů i s objednání jsem měla zboží doma, je to super.


    22.05.2020
    Ověřený zákazník
  • příplatkové zabalení je opravdu dobré

  • 21.05.2020
    Ověřený zákazník
  • Velký výběr
  • Dobrá cena
  • Dobrá a rychlá komunikace

  • 21.05.2020
    Ověřený zákazník

    Bez problémů


    19.05.2020
    Ověřený zákazník
  • rychlost,peclivost,cena
  • nevim

  • 15.05.2020
    Ověřený zákazník

    Dobré jednání, rychlé vyřízení objednávky


    13.05.2020
    Ověřený zákazník
  • 28.4.2020 objednávka, 4.5.2020 dotaz kdy je možno očekávat již zaplacené zboží, odpovězeno, že se neví....., dodnes zboží nedorazilo :-(

  • 11.05.2020
    Ověřený zákazník

    Spolehlivost a dochvilnost.


    11.05.2020
    Ověřený zákazník
  • Korektní, neskutečně rychlá a milá reakce a zaslání na nefunkční aparát, vděčně Vám děkujeme.

  • 10.05.2020
    Ověřený zákazník
  • nízké ceny
  • objednané zboží ani po 14 dnech od objednání nedorazilo, na dotazy o mé objednávce jsem vždy dostal odpověď: velice se omlouváme za zpoždění.
  • Nyní se na Vaší objednávce pracuje. Až bude zásilka předána přepravci, přijde Vám email.
  • Bohužel jsem se zboží nedočkal. Přepokládám, že zboží nemají skladem(i když uvádějí, že zboží mají skladem) a takto zdržují. Zboží jsem objednal v jiném obchodě a druhý den jsem to měl doma.
  • Sice uvádějí zpoždění expedice 3-4dny, v dnešní době by mi to nevadilo, ale 14 dní, už je dost dlouho, když jinde Vám jsou schopni zboží oddeslat ještě tentýž den.
  •  

    Reakce obchodu STAVBAEU.CZ

    Dobrý den,

    velice děkujeme za vesměs pozitivní hodnocení, ačkoliv jste nakonec objednávku stornoval.

    Víme, že nakonec bylo zpoždění větší, než jsme upozorňovali, a za to se upřímně omlouváme. Bohužel i přes učinění určitých opatření to skutečně rychleji nešlo.

    Třeba se k nám ještě někdy vrátíte a my budeme moci ukázat, že to normálně umíme velice rychle.

    Děkujeme, tým StavbaEU.cz


    06.05.2020
    Ověřený zákazník
  • Komunikace
  • Cena zboží i dopravy
  • Delší dodací lhůta
  • Nedostatečně zabalené zboží
  • Poměrně dlouhá dodací lhůta. Obchod mě na to však upozornil. Výrobek nebyl vůbec nijak zabalen, odesláno bylo pouze v původní krabici. Pokud si nepřiplatíte, čekejte, že takto pravděpodobně odesílají běžně všechno.


    03.05.2020
    Ověřený zákazník

    Nákup poprvé


    © 2007 - 2020 StavbaEU.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.