Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA HandyMower 22/18V P4A Akumulátorová sekačka, bez akumulátoru 14620-55
GARDENA HandyMower 22/18V P4A Akumulátorová sekačka, bez akumulátoru 14620-55 GARDENA HandyMower 22/18V P4A Akumulátorová sekačka, bez akumulátoru 14620-55

GARDENA HandyMower 22/18V P4A Akumulátorová sekačka, bez akumulátoru 14620-55

Sleva 9%
S akumulátorovou sekačkou HandyMower 22/18V P4A připravenou k okamžitému použití nebylo nikdy snazší udržet malou zahradu krásnou. S maximální dobou chodu 25 minut vám umožní posekat asi 50 metrů... Zobrazit celý popis »

3 675 Kč
včetně DPH
4 059 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 3 roky
Kód / Model: 14620-55
Váha: 6,70 kg

Prodloužená záruka - 3 roky Prodloužená záruka Značka kvality - 3 roky záruky

Po registraci zakoupeného produktu získáte záruku 3 roky. Více info.

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

S akumulátorovou sekačkou HandyMower 22/18V P4A připravenou k okamžitému použití nebylo nikdy snazší udržet malou zahradu krásnou. S maximální dobou chodu 25 minut vám umožní posekat asi 50 metrů čtverečních, a je proto ideální pro malé trávníky. Její nízká hmotnost a kompaktní design činí sečení trávníku stejně snadným jako je vysávání vašeho obývacího pokoje.

Akumulátorová sekačka na trávu má 22 centimetrový mulčovací nůž, který jemně rozseká stébla posečené trávy a vrací je zpět na trávník. Odstřižky trávy pak fungují jako přírodní hnojivo. Není nutné je sbírat ani likvidovat – ušetří vám to čas i prostor. S třístupňovým nastavením výšky sečení se můžete dokonale přizpůsobit požadované výšce vaší trávy. Velkou flexibilitu při péči o váš trávník vám poskytne možnost ovládání buď jednou rukou nebo oběma rukama. Díky otočné rukojeti je sečení ještě pohodlnější. Sekačka je neuvěřitelně obratná a dostane se na těžko dostupná místa pod předměty a poseká i úzké průchody.
Jasně viditelný indikátor LED na zařízení zobrazuje aktuální úroveň nabití akumulátoru. A až budete hotovi, rukojeť lze otočit zpět do svislé polohy pro snadné a kompaktní skladování.

HandyMower 22/18V P4A se dodává jako sada připravená k okamžitému použití s nabíječkou a jedním akumulátorem 2,5 Ah 18 V Aliance POWER FOR ALL. Aliance POWER FOR ALL je jednou z největších aliancí předních světových výrobců akumulátorů různých značek. Akumulátor je kompatibilní s řadou dalších přístrojů pro dům a zahradu – znamená to, že nebudete potřebovat ke každému přístroji další akumulátor. Tím ušetříte peníze a zajistíte si trvalou flexibilitu!

Parametry:
• Doba provozu akumulátoru: 25 min max.
• m2 na jedno nabití: 50 m2
• Šířka střihu: 22 cm
• Centrální nastavení výšky: 3 polohy 30–50 mm
• Ergonomicky tvarovaná rukojeť
• LED indikátor stavu nabití
• Hmotnost: 4,2 kg

Bez akumulátoru a nabíječky!!

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Výška sekací plochy 30/50 mm
Napětí akumulátoru 18 V
Počet akumulátorů Bez
S pojezdem NE
Boční výhoz NE
Šířka záběru 22 cm
Aku Bez Aku

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.