Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT
Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT

Bosch Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem 203 x 60 cm černá matná ocel KGN39VXBT

Sleva 37%
Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 60 cm černá matná ocel s úpravou proti otiskům prstůTechnický přehled• Třída energetické účinnosti: B• Barva spotřebiče: Black inox-antifing... Zobrazit celý popis »

22 790 Kč
včetně DPH
35 990 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KGN39VXBT
Váha: 79,70 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 639 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 639 Kč

Popis

Serie 4 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 60 cm černá matná ocel s úpravou proti otiskům prstů

Technický přehled
• Třída energetické účinnosti: B
• Barva spotřebiče: Black inox-antifingerprint
• NoFrost - již nikdy žádné odmrazování: Ano.
• Emise hluku šířeného vzduchem: 33
• Freshness systém: VitaFresh Plus, VitaFresh
• Velká zásuvka: Ne.
• Home Connect: Ne.
• Třída emisí hluku šířeného vzduchem: B
• Rozměry spotřebiče: 2030 x 600 x 665 mm

Extra velký prostor pro vaše čerstvé potraviny.
Prostorný systém VitaFresh XXL & <0 °C> nabízí ideální prostředí pro skladování vašich čerstvých potravin. Udržuje teplotu blízko 0 °C pro maso a ryby a k dispozici je zásuvka s řízeným klimatem, která uchová vaše ovoce a zeleninu skutečně čerstvé.

Umístěte chladničku kamkoli.
Umístěte chladničku, kamkoli chcete. Ostatní standardní modely chladniček s mrazničkou na trhu potřebují k otevření dveří a zásuvek vzdálenost přibližně 10 cm od bočních stěn. Díky technologii Perfect Fit lze naše volně stojící chladničky s mrazničkou umístit přímo ke stěnám a nábytku bez sebemenšího odstupu.

Chladnička, která udržuje konstantní teplotu.
Nerovnoměrné chlazení může výrazně ovlivnit chuť a trvanlivost vašich potravin. Díky lesklé zadní stěně s funkcí Multi Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně rozloženy v celém chladicím prostoru, od přihrádek ve dveřích až po zadní rohy. Potraviny tak zůstanou déle čerstvé.

Dva chladicí okruhy pro rychlejší chlazení.
U spotřebičů se dvěma chladicími okruhy lze chladicí a mrazicí část ovládat samostatně a docílit tak rychlejšího chlazení. Snadno použitelné elektronické ovládání umožňuje individuální nastavení teplot. Dva chladicí okruhy umožňují oddělenou regulaci teploty pomocí uživatelsky komfortního elektronického ovládání pro rychlejší chlazení.

Plná flexibilita při ovládání teploty.
Pomocí individuální regulace teploty můžete snadno nezávisle nastavit teplotu chladničky a mrazničky. Pokud jedete například na dovolenou, jednoduše nastavíte chladničku na vyšší teplotu, přitom teplota v mrazničce se nezmění. Tak dosáhnete nižší spotřeby energie.

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování
Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

Dokonalý přehled o vašich potravinách.
Díky LED osvětlení vám v chladničce nic neunikne. LED diody jsou dlouhodobě energeticky úsporné a jasně a rovnoměrně osvětlují celý vnitřní prostor chladničky. Máte tak dokonalý přehled o svých potravinách. Jednoduše je zapněte nebo vypněte pomocí mobilního zařízení, nebo si nastavte jas podle svých potřeb. Slabé osvětlení do chladničky nepatří. Dopřejte si LED osvětlení chladničky ještě dnes.

Chladnička, která umí zchladit.
Předtím, než vyrazíte na nákup, můžete s funkcí super chlazení na krátkou dobu snížit teplotu ve své chladničce. Tím zajistíte, že váš čerstvý nákup bude uskladněn při správné teplotě. Stačí stisknout tlačítko a teplota se sníží o 2 °C na nejnižší hodnotu. Aby nedocházelo ke zbytečné spotřebě energie, funkce se přibližně po 6-15 hodinách automaticky přepne zpět. Pokud je navíc váš spotřebič propojen, můžete funkci super chlazení nastavit prostřednictvím aplikace Home Connect.

Chladnička, která dbá na skutečnou přesnost.
Namísto zmrzlého salátu a masa v pochybném stavu budete mít jistotu precizního chlazení. S elektronickou regulací teploty můžete chladničku snadno nastavit a v případě pochybností zkontrolovat digitální displej. Pokud je ve spotřebiči integrována funkce Home Connect, nemusíte být ani doma, abyste mohli prostřednictvím aplikace nastavit teplotu a udrželi tak dokonalou čerstvost svých potravin. Jednoduše cool řešení.

Užijte si nízkou hladinu hluku.
Hlasitá chladnička může narušit klid vašeho domova. Naše chladnička s nízkou hlučností (třída hlučnosti B, 30-35 dB) má tichý provoz, takže vás nic neruší při vaší každodenní práci. Už žádné nepříjemné zvuky při jídle nebo konverzaci s rodinou a přáteli. Naše chladnička vám zajistí klidný a pohodový domov.

VitaFresh XXL &<0 °C>: uchovává potraviny déle čerstvé v extra velkých zásuvkách chladničky s kontrolovaným klimatem.
Perfect Fit: umístěte chladničku hned vedle stěny nebo do výklenku.
Lesklá zadní stěna s funkcí Multi Airflow: rovnoměrně rozvádí čerstvý vzduch a udržuje konstantní teplotu.
Dva chladicí okruhy: samostatně ovladatelná chladicí a mrazicí část.
• Flexibilita při regulaci teploty umožňuje individuální nastavení pro chladničku i mrazák.

Specifikace

Parametry
Třída energetické účinnosti B
Barva černá, matná, ocel
Třída hlučnosti B
Průměrná roční spotřeba energie v kilowatthodinách za rok 129 kWh
Objem lednice 260 l
Objem mrazáku 103 l

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.