Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT
Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT

Bosch Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel KGN49AICT

Sleva 38%
Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel s úpravou proti otiskům prstůTechnický přehled• Třída energetické účinnosti: C• Barva spotřebiče: matná ocel s úpravou prot... Zobrazit celý popis »

25 919 Kč
včetně DPH
41 990 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KGN49AICT
Váha: 82,50 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 639 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 639 Kč

Popis

Serie 6 Volně stojící chladnička s mrazákem dole 203 x 70 cm matná ocel s úpravou proti otiskům prstů

Technický přehled
• Třída energetické účinnosti: C
• Barva spotřebiče: matná ocel s úpravou proti otiskům prstů
• NoFrost - již nikdy žádné odmrazování: Ano.
• Emise hluku šířeného vzduchem: 35
• Freshness systém: VitaFresh Plus, VitaFresh
• Velká zásuvka: Ne.
• Home Connect: Ano.
• Třída emisí hluku šířeného vzduchem: B

Dopřejte si víc místa v lednici.
Pokud potřebujete prostornou lednici, která v kuchyni nezabere mnoho místa, naše spotřebiče s kapacitou XXL jsou to pravé. Lednice jsou jen o něco širší než standardní modely, ale vejdou se do nich plechy na pečení, velké melouny i jiné objemné předměty. Ve větším prostoru máte větší přehled o potravinách, o vysoké flexibilitě skladování nemluvě.

Extra velký prostor pro vaše čerstvé potraviny.
Prostorný systém VitaFresh XXL & <0 °C> nabízí ideální prostředí pro skladování vašich čerstvých potravin. Udržuje teplotu blízko 0 °C pro maso a ryby a k dispozici je zásuvka s řízeným klimatem, která uchová vaše ovoce a zeleninu skutečně čerstvé.

Umístěte chladničku kamkoli.
Umístěte chladničku, kamkoli chcete. Ostatní standardní modely chladniček s mrazničkou na trhu potřebují k otevření dveří a zásuvek vzdálenost přibližně 10 cm od bočních stěn. Díky technologii Perfect Fit lze naše volně stojící chladničky s mrazničkou umístit přímo ke stěnám a nábytku bez sebemenšího odstupu.

Připojení pro větší klid.
Pomocí aplikace Home Connect můžete svou chladničku Bosch ovládat na dálku přímo z chytrého telefonu nebo tabletu, sledovat a upravovat teplotu, osvětlení a další nastavení. Ať už jste na dovolené nebo v práci, můžete dostávat upozornění, pokud omylem necháte otevřené dveře nebo chcete nastavit režim dovolené. Zákaznický servis Bosch může na dálku diagnostikovat případné problémy s vaší chladničkou. Aplikace Home Connect přináší pohodlí, kontrolu a klid.

Chladnička, která udržuje konstantní teplotu.
Nerovnoměrné chlazení může výrazně ovlivnit chuť a trvanlivost vašich potravin. Díky kovové zadní stěně s funkcí Multi Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně distribuovány po celém chladicím prostoru, od přihrádek ve dveřích až po zadní rohy. Potraviny tak zůstanou déle čerstvé.

Už žádné odmrazování.
Rovnoměrná cirkulace suchého studeného vzduchu v celém vnitřním prostoru mrazničky zabraňuje tvorbě ledu. Díky tomu se led netvoří ani na zadní stěně, ani na zásuvkách mrazničky. No Frost tak nabízí maximální pohodlí, protože už nikdy nebudete muset mrazničku odmrazovat.

Dva chladicí okruhy pro rychlejší chlazení.
U spotřebičů se dvěma chladicími okruhy lze chladicí a mrazicí část ovládat samostatně a docílit tak rychlejšího chlazení. Snadno použitelné elektronické ovládání umožňuje individuální nastavení teplot. Dva chladicí okruhy umožňují oddělenou regulaci teploty pomocí uživatelsky komfortního elektronického ovládání pro rychlejší chlazení.

Plná flexibilita při ovládání teploty.
Pomocí individuální regulace teploty můžete snadno nezávisle nastavit teplotu chladničky a mrazničky. Pokud jedete například na dovolenou, jednoduše nastavíte chladničku na vyšší teplotu, přitom teplota v mrazničce se nezmění. Tak dosáhnete nižší spotřeby energie.

Chladnička, která dbá na skutečnou přesnost.
Namísto zmrzlého salátu a masa v pochybném stavu budete mít jistotu precizního chlazení. S elektronickou regulací teploty můžete chladničku snadno nastavit a v případě pochybností zkontrolovat digitální displej. Pokud je ve spotřebiči integrována funkce Home Connect, nemusíte být ani doma, abyste mohli prostřednictvím aplikace nastavit teplotu a udrželi tak dokonalou čerstvost svých potravin. Jednoduše cool řešení.

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování
Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

XXL kapacita: Místo navíc pro potraviny, kdykoliv ho potřebujete.
VitaFresh XXL &<0 °C>: uchovává potraviny déle čerstvé v extra velkých zásuvkách chladničky s kontrolovaným klimatem.
Perfect Fit: umístěte chladničku hned vedle stěny nebo do výklenku.
Konektivita: vzdáleně ovládejte a kontrolujte svou chladničku z chytrého telefonu nebo tabletu.
Kovová zadní stěna s Multi Airflow: rovnoměrně rozvádí chladný vzduch a udržuje stálou teplotu.

Specifikace

Parametry
Třída energetické účinnosti C
Barva ocel, matná
Třída hlučnosti B
Průměrná roční spotřeba energie v kilowatthodinách za rok 178 kWh
Objem lednice 311 l
Objem mrazáku 129 l
Home Connect ANO
NoFrost ANO
Závěs dveří volitelný ANO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.