Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CANDY CDP 4609 Myčka nádobí
CANDY CDP 4609 Myčka nádobí CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí Úzká myčka, která si poradí s každým znečištěním! Bude vám vyhovovat úzká myčka, která vás nadchne poměrem příznivé ceny a vysokého výkonu? Pak právě pro vás je vhodn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: CANDY
Kód / Model: 40027474

Popis

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

Úzká myčka, která si poradí s každým znečištěním!
Bude vám vyhovovat úzká myčka, která vás nadchne poměrem příznivé ceny a vysokého výkonu? Pak právě pro vás je vhodná volně stojící myčka nádobí Candy CDP 4609 v bílé barvě, která disponuje důmyslně navrženými programy pro perfektní odstranění každé nečistoty.
Praktická a úsporná myčka
Kondenzační myčka nádobí Candy CDP 4609 dosahuje šířky pouhých 45 cm, díky čemuž ušetříte hodně místa. I přesto dokáže umýt až 9 jídelních sad a se svým výkonem spadá do energetické třídy A+. Tím značně uleví vašemu rodinnému rozpočtu a bude šetrná k životnímu prostředí. S její pomocí si mytí nádobí brzy oblíbíte a stane se už jen zábavou.
Programy pro dokonalé mytí
Myčka Candy nabízí 5 programů mytí, které si poradí s každou mírou znečištění. K dispozici máte silný program pro velmi špinavé nádobí a hrnce nebo standardní režim vhodný na běžně ušpiněné talíře, mísy či pánve. Najdete zde i rychlý program, který zaručí perfektně umyté nádobí za pouhých 24 minut při 50 °C.
S ekonomickým programem Eco Bio naopak zaznamenáte co nejmenší úsporu elektrické energie. Nechybí ani program studeného předmytí. Současně s vybraným režimem si můžete zvolit ze 4 mycích teplot, přičemž tvrdá voda je změkčována v 5 stupních.
Přizpůsobte si vnitřní prostor
Mezi hlavní přednosti se řadí nastavitelný horní koš s prostorem pro šálky vybavený čtyřmi sklopnými trny. Díky tomu zde snadno umístíte i velké objemné hrnce. Na příbory poslouží košík umístěný ve spodní části. Spotřebič je vybaven displejem s LED diodami, na kterém snadno nastavíte vybraný program. Zároveň vás bude informovat pomocí indikátoru o doplnění soli a leštidla.
Přídavné funkce
Potěší vás i možnost odloženého startu v krocích po 3-6 -9 hodinách, která vám pomůže s organizováním času a tak můžete mít čisté nádobí připraveno třeba při příchodu z práce. Myčka Candy je opatřena systémem Total overflow, který ochrání spotřebič proti přetečení. Na konec mycího programu vás upozorní zvukový signál.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.