Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural
Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural

Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural

Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural typ: Krycí mřížka s U lištou, rolovatelná šířka: 180 mm délka: 1700 mm barevná dural provedení: - přírodní elox ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: PMU-18-170-11

Popis

Boki Krycí mřížka k podlahovým konvektorům PMU-18-170-11 příčná, dural

typ: Krycí mřížka s U lištou, rolovatelná
šířka: 180 mm
délka: 1700 mm
barevná dural provedení: - přírodní elox
- zlatý elox 01
- světlý bronz 02
- tmavý bronz 03
- černý elox 04
Při výběru barevného odstínu kromě přírodního eloxu je třeba zadat jeho číselné označení do poznámky v objednávce!!

Krycí mřížky podlahových konvektorů jsou prakticky jedinou viditelnou součástí konvektoru. Velký důraz je proto kladen na jejich materiálové a tvarové provedení. Kromě této designové funkce plní krycí mřížka ještě funkce technické - pochozí a distribuční. Krycí mřížka umožňuje standartní plošné zatížení, které je přes lem vany konvektoru přenášeno do základu a současně tvarem lamel a jejich bočním odstupem účinně ovlivňuje proudění vzduchu. Výrobní program není omezen rozměrem krycí mřížky a zahrnuje všechny rozměrové kombinace standartních rozměrů a současně nestandartní a atypická řešení dle Vašich požadavků.

Technické alternativy:
Společnost BOKI Energy s.r.o. nabízí 2 základní technické varianty mřížky - rolovatelnou a skládanou mřížku. Rolovatelná mřížka se vyrábí pouze v provedení s příčnou orientací lamel vzhledem k vaně konvektoru, lamely společně s distančními kroužky jsou navléknuty na pružině, která umožňuje rolování mřížky. Označení rolovatelného provedení v objednacím kódu jsou počáteční písmena PM.
Skládaná mřížka je dodávána z více segmentů konstantní délky, jednotlivé lamely jsou uložené v zámku nosné lišty. Označení v kódu je potom PV...
Mřížky jsou dodávány s příčnými nebo podélnými lamelami. Podélnou mřížku nelze z konstrukčních důvodů použít u van s výškou 90 mm.

Materiálové alternativy:
Krycí mřížky jsou vyráběny v provedení s duralovými, nerezovými nebo dřevěnými lamelami. Všechny mřížky mají standartní výšku 20 mm.

Okrajové lišty krycích mřížek:
Krycí mřížky konvektorů InFloor jsou k dispozici buď bez okrajové lišty nebo s okrajovou lištou U,L nebo Z (viz třetí písmeno objednacího kódu). Lišty U,L a Z jsou dodávány pouze z duralu, lišty U a L jsou k dispozici ve všech barevných odstínech duralové krycí mřížky. Z lišty jsou k dispozici pouze v provedení přírodní hliník. V případě požadavku na atypické provedení krycí mřížky v barevném provedení dle RAL, může být také okrajová lišta dodána v totožném odstínu.
Provedení bez okrajové lišty (PMO):
Použití krycí mřížky bez okrajové lišty jsou značeny PMO a předpokládá dokonale provedenou instalaci konvektoru a to především co do výškového ustavení s ohledem na rovinu hotové podlahy. Toto provedení současně předpokládá dokonale položenou hotvou podlahu okolo konvektoru se stejnou šířkou spáry.
Provedení s okrajovou lištou U (PMU):
Opticky zdůrazňuje ohraničení konvektoru v okolní hotové podlaze. Fixace U lišty na lemu se doporučuje silikonovým tmelem. U lišta je pouze v přírodním duralu a světlém bronzu.
Provedení s okrajovou lištou L (PML):
Opticky rámuje podlahový konvektor v okolní hotové podlaze. L lišta překrývá přechod mezi vanou a hotovou podlahou a s výhodou se používá tam, kde je nerovnoměrná spára mezi mřížkou a podlahou. Pro fixaci k podlaze obsahuje L lišta oboustranně lepicí pásku.
Provedení s okrajovou lištou Z (PMZ):
Opticky rámuje konvektor k okolní hotové podlaze. Z lišta překrývá přechod mezi vanou a hotovou podlahou a současně je základnou pro uložení krycí mřížky.S výhodou se používá tam, kde je "utopená" instalace vany konvektoru vůči rovině hotové podlahy a tam, kde je nerovnoměrná spára mezi mřížkou a okolní hotovou podlahou. Fixuje se silikonovým tmelem. Šířka mřížky pro Z lištu je odlišná než pro U a L. Při použití Z lišty je nutné vanu usadit o 3-5 mm
pod úroveň hotové podlahy.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.