Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Ivar DAB.FEKABOX 200 automatická přečerpávací stanice 60116632
Ivar DAB.FEKABOX 200 automatická přečerpávací stanice 60116632

Ivar DAB.FEKABOX 200 automatická přečerpávací stanice 60116632

Ivar DAB.FEKABOX 200 automatická přečerpávací stanice Objem: 200 l Hmotnost: 25 kg Nádrže pro akumulaci a následné automatické čerpání odpadních vod z menších budov a provozoven, kde není možn... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 60116632

Popis

Ivar DAB.FEKABOX 200 automatická přečerpávací stanice

Objem: 200 l
Hmotnost: 25 kg

Nádrže pro akumulaci a následné automatické čerpání odpadních vod z menších budov a provozoven, kde není možnost napojit odpadní potrubí přímo na gravitační kanalizační síť. Nádoby jsou z polyetylénu o vysoké hustotě uzavřené vodotěsným a plynotěsným víkem. Výtlačné potrubí, vtoky a kabelové průchody jsou připraveny. Součástí dodávky je sada pro úplnou vnitřní instalaci doporučených typů čerpadel.

Vlastní čerpání nutno zajistit správně zvoleným čerpadlem. Nutno stanovit výkon čerpadla a stupeň znečištění zohlednit volbou čerpadla s potřebnou průchodností. Z důvodu nutné volby NENÍ ČERPADLO SOUČÁSTÍ DODÁVKY! Nutno je objendat zvlášť! Je třeba volit čerpadlo v provedení MA - jednofázové s plovákem.

FEKABOX 200: Přečerpávací stanice - nádrž pro montáž jednofázového kalového čerpadla s plovákem na připravenou základnu





Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.