Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu WGG25401BY
Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu WGG25401BY Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu WGG25401BY Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu WGG25401BY

Bosch Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu WGG25401BY

Sleva 27%
Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutuTechnický přehled• Rozměry spotřebiče: 845 x 598 x 588 mm• Maximální kapacita v kg: 10.0 kg• Třída energetické účinnosti: A• Emise hluku ší... Zobrazit celý popis »

15 574 Kč
včetně DPH
21 390 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: WGG25401BY
Váha: 74,80 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • DHL: 529 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 529 Kč

Popis

Serie 6 Předem plněná pračka 10 kg 1400 otáček za minutu

Technický přehled
• Rozměry spotřebiče: 845 x 598 x 588 mm
• Maximální kapacita v kg: 10.0 kg
• Třída energetické účinnosti: A
• Emise hluku šířeného vzduchem: 74
• Maximální rychlost odstřeďování: 1400 otáček za minutu
• Ochrana proti vodě se zárukou - AquaStop: Ne.
• Funkce Reload: Ano.
• Home Connect: Ne.

Přizpůsobené praní pro odstranění skvrn.
Se systémem Anti Stain Removal si pračka nebo pračka se sušičkou snadno poradí se čtyřmi typy odolných skvrn. Systém automaticky upravuje teplotu, pohyb bubnu a dobu máchání, aby snadno a zcela automaticky odstranil až čtyři typy nejodolnějších skvrn. Je to zkrátka dokonalý způsob, jak se zbavit skvrn od másla nebo oleje, trávy, červeného vína či krve.

Extra velký buben s objemem 10 kg.
Náš velký buben umožňuje rovnoměrné a účinné rozložení vody a pracího prostředku během praní. Nyní tak v našem velkém bubnu Vario můžete vyprat až 10 kg prádla. Buben totiž poskytuje dostatečný prostor pro pozvolný pohyb prádla, a to i v případě rozměrných kusů prádla, jakými jsou přehozy nebo ložní prádlo. Výsledek: 10 kg dokonale čistého prádla.

Nejlepší energetická třída: A.
Používáním energeticky úsporných domácích spotřebičů šetříte cenné zdroje. Proto byste při nákupu domácího spotřebiče měli zohlednit nízké hodnoty spotřeby energie a vody. Energetický štítek udává třídu účinnosti (od A do G), hlučnost, kapacitu, spotřebu energie a vody příslušné pračky. Díky vysoce účinnému systému úspory energie dosahují naše pračky Bosch při každém praní nejlepší energetické třídy A, a to bez zhoršení výsledků praní.

Zaručeně tichý motor s dlouhou životností.
Nenechte svou pračku, aby vás rušila při večeři. Bosch Eco Silence Drive™ je tak tichý, že občas dokonce zapomenete, že je spotřebič zapnutý. Bezkartáčový, energeticky úsporný motor je při provozu tichý, má mimořádně dlouhou životnost a vztahuje se na něj desetiletá záruka na díly.

Hygienické praní i při 40 °C
Protože někdy čisté zkrátka není dostatečně čisté. Proto jsme vyvinuli program Hygiena Plus. Udržuje konstantní teplotu během pracího cyklu a přidává dodatečný cyklus máchání, který garantuje hygienicky čisté prádlo a obzvláště účinně ničí choroboplodné zárodky a roztoče nacházející se v domácím prachu. Výsledek: hygienické výsledky praní, které zničí 99,99 % běžných zárodků i při teplotě 40 °C.

Dokonale čisté prádlo při zkrácení doby praní až o 65 %
Když je čas prioritou, pračky se systémem Speed Perfect zkrátí dobu praní až o 65 % aniž by to bylo na úkor výsledků. Speed Perfect lze použít v kombinaci s většinou programů a pro všechny velikosti náplně a typy tkanin. Zvolte například program Mix společně s funkcí Speed Perfect a můžete důkladně vyprat až 4 kilogramy smíšeného prádla za pouhých 46 minut.

Účinné, a přesto šetrné praní.
Vaše oblíbené nebo choulostivé oblečení se může v důsledku opakovaného praní zničit. Jedinečná patentovaná struktura systému Vario Drum šetrně a účinně vypere všechny typy oděvů díky rovnoměrnému rozložení vody, aniž by se vaše nejoblíbenější kousky roztáhly, pomačkaly nebo poškodily. V závislosti na zvoleném programu se prádlo díky designu bubnu ve tvaru kapky a asymetrickým lopatkám jemně otáčí do středu, bez ohledu na směr rotace. Tím je zajištěno nejen intenzivní praní silně znečištěného prádla, ale také rychlejší a důkladnější průběh praní.

Úspora vody i při praní menších objemů prádla.
Nezáleží na tom, že perete jen pár kousků prádla. Naše technologie Active Water Plus zaručuje dokonalé výsledky, a zároveň s ní spotřebujete pouze takové množství vody, které je skutečně nezbytné pro dané praní. Pro vysoce efektivní využití vody i při praní menšího množství prádla. Díky vysoce účinné technologii hospodaření s vodou je automaticky rozpoznán přesný objem prádla a tomu je následně přizpůsobena spotřeba vody. Ušetřete při praní menšího množství prádla až 50 % vody.

Snadné ovládání velkého displeje.
Dejte sbohem chaosu! Přivítejte naši uživatelsky přívětivou pračku s velkým LED displejem. Už žádné titěrné, nepřehledné displeje a luštění tajemných symbolů. S naším přehledným a intuitivním LED displejem nebylo praní nikdy snazší. Užijte si ovládání s moderním designem bez námahy.

Udržujte tmavé oblečení stále jako nové!
Zastavte vyblednutí tmavých oděvů už po několika vypráních! Díky našemu speciálnímu programu se o vaše tmavé oblečení postaráme jako nikdo jiný.Program pomáhá zachovat barvu a živost vašeho tmavého oblečení, které díky tomu vypadá déle jako nové. Už nikdy se tak nemusíte obávat, že vaše oblíbené černé tričko zešedne!

• Anti Stain spolehlivě odstraňuje čtyři běžné typy skvrn.
10kg buben Vario: dostatek místa pro velké objemy prádla nebo nadměrné kusy.
Nejlepší energetická třída A: šetřete energii s nejúčinnější třídou A.
Eco Silence Drive™: tichý a energeticky úsporný pohon s desetiletou zárukou.
Hygiena Plus: hygienické praní, které účinně ničí choroboplodné zárodky i při teplotě 40 °C.

Specifikace

Parametry
Energetická třída A
Otáčky (max.ot/min) 1400
Maximální kapacita 10 kg
Třída hlučnosti B
Hlučnost při odstřeďování 74 dB
Typ konstrukce Volně stojící

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.