Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Loreal Elseve Color Vive Shampoo 250 ml
Loreal Elseve Color Vive Shampoo 250 ml

Loreal Elseve Color Vive Shampoo 250 ml

Loreal Elseve Color Vive Shampoo 250 ml Unikátní šampon L´Oréal Paris Elseve Color-Vive je speciálně navržen pro péči o barvené nebo melírované vlasy. Šampon Elseve Color-Vive vlasy jemně myje a... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 3600010010869

Popis

Loreal Elseve Color Vive Shampoo 250 ml

Unikátní šampon L´Oréal Paris Elseve Color-Vive je speciálně navržen pro péči o barvené nebo melírované vlasy. Šampon Elseve Color-Vive vlasy jemně myje a zároveň chrání barvu před blednutím. Složení šamponu je obohacené o systém Nutri-Filtre UV, který intenzivně vyživuje vlasy a chrání je před okolními agresivními vlivy. Výsledkem jsou krásně zářivé a hladké vlasy s intenzivní barvou. Zajistěte pro své barvené vlasy jen tu nejlepší péči s prvotřídní vlasovou kosmetikou L´Oréal Paris!

Účinky:
prodlužuje životnost barvy
šetrně myje vlasy
intenzivně hydratuje a vyživuje
chrání vlasy před okolními vlivy
zjemňuje vlasové vlákno
prohlubuje intenzitu barvy
dodává vlasům oslnivý lesk
Složení:
systém Nutri-Filtre UV – vyživuje vlasy a poskytuje jim ochranu
Typ vlasů:
Vhodné pro barvené vlasy.

Jak aplikovat:
Šampon aplikujte do vlhkých vlasů. Jemně jej vmasírujte do vlasů. Poté vlasy důkladně opláchněte vodou.

Kosmetika L´Oréal Paris
L´Oréal Paris je pravděpodobně nejznámější francouzskou a světovou značkou kosmetiky vůbec. Její zárodek se datuje až k roku 1907, kdy mladý a nadějný chemik Eugéne Schueller objevil přípravek na barvení vlasů. Tento nenápadný produkt dal poté impuls k dalším špičkovým a laboratorním testům, které přicházely ze zcela novými a vylepšenými výrobky, které bylo možné aplikovat na ženské tělo. L´Oréal Paris rozšířil svá výzkumná centra hned do několika velkých světových měst. Dnes si lze pod značkou L´Oréal Paris představit především pleťové krémy, přípravky na vlasy, parfémy, ale také make-upy a další.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.