Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrický zubní kartáček
Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrický zubní kartáček

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrický zubní kartáček

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrický zubní kartáček Dva nejoblíbenější přístoje Braun Oral-B v jednom. To je ústní centrum Oral B Professional Care WaterJet+500. Kombinace elektrického ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 442379

Popis

Oral-B ProfessionalCare Center 500 elektrický zubní kartáček

Dva nejoblíbenější přístoje Braun Oral-B v jednom. To je ústní centrum Oral B Professional Care WaterJet+500. Kombinace elektrického kartáčku Oral B Professional Care 500 a ústní sprchy Oral-B s dvěma programy čistění je vším, co pro každodenní hygienu potřebujete.

Šetrná péče o dásně a mezizubní prostory s ústní sprchou Oral B WaterJet

Pro celkové zdraví úst je potřeba se pečlivě starat také o dásně. Jednolitý proud vody Vám pomůže s dočištěním mezizubních prostor a linie zubů podél dásní. Ústní sprchu ale lze také použít k jemné masáži dásní. Pomocí ústní sprchy odstraníte maximum zubního plaku, a proto budete mít dlouhodobější pocit svěžích úst. Ústní sprcha je vhodná jako každodenní doplněk čištění zubů, implantátů, můstků nebo korunek. Správná péče o dásně Vám také pomůže se snížením krvácení dásní a boji proti paradontóze. Pro ještě lepší výsledky při čištění, můžete místo obyčejné vody použít ústní vodu nebo její roztok.

Skvěle vyčištěné zuby se zubním kartáček Oral B Professional Care 500

Speciální 3D technologie čištění

Čisticí technika 3D od Oral-B je založena na současné pulsaci a rotaci čistící hlavice (až 7 600 čistících pohybů za minutu a 20 000 pulzací ve srovnání se 600 u manuálního zubního kartáčku). Štětiny kartáčku oscilují dovnitř a ven, aby důkladně obklopily každý zub a odstranily plak. Pulzy naruší strukturu usazeného plaku a rotační pohyb jej pak snadněji odstraní. Zároveň kartáček pracuje šetrně, proto nepoškozuje zuby ani dásně.

Snímač kontroly tlaku

K podpoře optimálního čistění má zubní kartáček zabudovanou funkci kontroly tlaku. Pokud na zubní kartáček příliš zatlačíte, pohyb kartáčkové hlavy bude stále pokračovat, ale pulzní pohyb se zastaví. Kromě toho uslyšíte během čistění zubů také jiný zvuk. Tato funkce šetří vaše dásně a výrazně napomáhá zdraví vašich zubů.

Profesionální časovač

Zubní lékaři doporučují čistit zuby po dobu dvou minut. Profesionální časovač kartáčku vám zvukem v 30sekundových intervalech připomene, že máte přejít na další část chrupu a nakonec oznámí konec čištění. Díky této funkci si můžete být jisti, že vaše zuby jsou optimálně a rovnoměrně vyčištěné.

Až 7 dní čištění bez nabíjení

Kartáček vydrží až 7 dní provozu na baterii při čištění zubů 2x denně 2 minuty. Stav nabití baterie můžete hlídat díky indikátoru nabíjení.

Vyměňte kartáčkovou hlavici včas

Kartáček sám upozorní, kdy je potřeba výměnit čisticí hlavičku. Modrá vlákna Indicator® postupně blednou a když jsou z poloviny vybledlá, je čas výměny.

Obsah balení:

Ústní centrum (obsah nádobky 600 ml) 4x tryska k ústní sprše WaterJet 1x čistící hlavice kartáčku Precision Clean 1x čistící hlavice kartáčku Floss Action


ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.